Videó: Brutális szabálytalanság után 25 percig ápolták a magyar játékost, több helyen is eltört a lába

Súlyos sérülés árnyékolta be a Szeged-Grosics Akadémia vasárnapi sikerét az NB III-as rajton, a csongrádiak hosszú időre elvesztették alapemberüket.
Csakfoci Admin 2018. augusztus 7., kedd 8:42
Súlyos sérülés árnyékolta be a Szeged-Grosics Akadémia vasárnapi sikerét az NB III-as rajton, a csongrádiak hosszú időre elvesztették alapemberüket.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. augusztus 7., kedd 8:42

Hiába sikerült remekül az NB III-as rajt az előző idényben még a másodosztályban szereplő Szeged-Grosics Akadémia számára, máris az első fordulóban hosszú időre elvesztette alapemberét az azonnali visszajutásra törő gárda.

A Makó elleni 4-1-es győzelmet hozó bajnoki 17. percében Juhász Jónás szállt bele brutálisan Szabó Péterbe, aki óriási csattanás után elterült a földön, majd mintegy 25 percig zajlott az ápolása, végül mentő vitte el - számol be a klub honlapja. A szélsőnek a síp- és szárkapocscsontja is eltört, így hosszú kihagyás vár rá. A vétkes játékost a sérülés súlyosságát látva azonnali piros lappal kiállította a játékvezető.

Neked ajánljuk
Átigazolások
PMFC
Vas Bence
A Pécs saját nevelésű, 17 éves középpályása, Vas Bence az idény végéig, kölcsönben Kozármislenyben folytatja pályafutását.
ETO FC Győr
Bacsa Patrik
A győriek közös megegyezéssel szerződést bontottak Bacsa Patrikkal, aki távozik Győrből.
Légiósok
Szalai Attila
A török Fenerbahçe vezetősége új szerződés aláírására készül a csapat magyar védőjével.
Tovább az összes átigazoláshoz