Vasas: Játszhat az NB I-ben az egy vesével rendelkező cseh védő

Egyedi elbírálás alapján, Vít Benes megkapta a magyarországi sportorvosi engedélyt - tájékoztatta a vasasfc.hu-t, Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója.
Privacsek András 2017. július 20., csütörtök 14:45
Egyedi elbírálás alapján, Vít Benes megkapta a magyarországi sportorvosi engedélyt - tájékoztatta a vasasfc.hu-t, Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója.
Szerző: Privacsek András 2017. július 20., csütörtök 14:45

Az angyalföldiek vezetője hozzátette: ez több évtized után az első ilyen sportorvosi döntés hazánkban, amit természetesen a Vasas FC vezetése nagy örömmel vett tudomásul. Így e tekintetben elhárult az akadálya annak, hogy Benes pályára léphessen, az más kérdés, hogy szerdán megsérült a III. kerületi TVE elleni felkészülési mérkőzésen.

Mint ismert a 28 esztendős belső védőnek 14 évesen eltávolították az egyik veséjét, és azóta így teljesített a cseh első osztályban több száz bajnoki mérkőzést.

A védő sérült térdét csütörtökön vetik MRI vizsgálat alá, és akkor állítható fel a pontos diagnózis a térdszalagjaival kapcsolatban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Távozik az edző
A ciprusi élvonalbeli Anortoszisz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy év után távozik Nagy Zoltán kapusedző, aki még játékosként is lehúzott négy szezont a klubnál.
Ferencváros
Két támadóról is írnak
Továbbra is tart az alkufolyamat a Crvena Zvezdával Pesic ügyében, míg Koszovóban arról írnak, hogy a bajnokság gólkirályát szemelte ki a Fradi.
DVSC
Marko Milosevic
Egy évvel meghosszabbította Marko Milosevic szerződését a DVSC - írja a Loki hivatalos oldala. A kapus tavasszal érkezett a Lokihoz, 5 bajnoki találkozón védett.
Tovább az összes átigazoláshoz