Sérülés miatt bukott el a Fradi egy komoly igazolást: "Nagyon szívesen mentem volna"

A kétszeres szlovák válogatott labdarúgó, Michal Skvarka ügynöke elárulta, a két klub ugyan még nem, de a játékos és a Fradi már mindenben megegyezett az átigazolást illetően, nem sokkal később azonban a Zilina csapatkapitánya súlyos térdsérülést szenvedett.
Nyikes Zoltán 2019. január 18., péntek 14:54
A kétszeres szlovák válogatott labdarúgó, Michal Skvarka ügynöke elárulta, a két klub ugyan még nem, de a játékos és a Fradi már mindenben megegyezett az átigazolást illetően, nem sokkal később azonban a Zilina csapatkapitánya súlyos térdsérülést szenvedett.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. január 18., péntek 14:54

Szörnyen indult a 2019-es év a szlovák élvonalbeli MSK Zilina csapatkapitánya és középpályása, Michal Skvarka számára, aki a téli felkészülési időszak előtt két nappal, futás közben súlyos térdsérülést szenvedett – közel két hónap pihenőre kényszerül –, aminek következtében meghiúsult az a terve, hogy kipróbálja magát egy külföldi bajnokságban is.

A kétszeres szlovák válogatott labdarúgó sport.sk-nak adott nyilatkozatából pedig az is kiderül, hogy a Ferencváros is szívesen leigazolta volna.

Nagyon szívesen mentem volna a Fradihoz, bevallom, új kihívásra vágyom. Ugyanakkor még nem tudtam, hogyan fog erre reagálni a Zilina vezetősége, ezért teljes mértékben a téli felkészülés kezdetére koncentráltam – mondta Skvarka, akivel kapcsolatban megszólalt az ügynöke, Martin Petráš is.

Tárgyaltunk is már a Ferencvárossal, a játékos szerződésének minden egyes részletéről megegyeztünk, a két klub azonban az első találkozót követően még nem jutott egyezségre, másnap pedig Michal sajnos megsérült.

Kiderült: A Fradi nyáron már csak minimális mozgást tervez

Az ügynök hozzátette, nehéz megmondani, hogy a nyáron újra képbe fog-e kerülni a Fradihoz való igazolás. Martin Petráš elmondta, a Ferencváros vezetői a téli átigazolási időszakban akarnak nagyobb változásokat a csapat háza táján, nyáron csak minimális mozgást terveznek a játékoskeretben.

A Fradi azt akarta, hogy Michal még a következő szezon kezdete előtt megismerje a csapatot és a bajnokságot, jól beilleszkedjen. Sajnáljuk, mert nagyon közel voltunk a klubváltáshoz, ami egy igazán érdekes kihívás lett volna a számára – zárta a nyilatkozatát az ügynök.

A 26 éves Skvarka kis megszakításokkal 2009 óta szerepel Zsolnán, háromszoros szlovák bajnoknak mondhatja magát csapatával. A Fortuna Ligában 207 találkozón lépett pályára és 43 gólt szerzett.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO
Antonio Munoz
Úgy tudjuk, egyre kisebb az esély arra, hogy Antonio Munoz marad az ETO vezetőedzője.
Puskás Akadémia
Alexandru Baluta
A felcsútiak távozó román légiósa az egyik közösségi oldalon elbúcsúzott NB I-es csapatától.
Kisvárda
3 távozó, a gólkirály marad
A szabolcsiak az MTK-hoz igazoló Hej Viktor mellett további két távozót is bejelentettek a mai napon.
Tovább az összes átigazoláshoz