Kisebbfajta kórház segíti a kisvárdai játékosok rehabilitációját - videó

A magyar klubok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a rehabilitációra, hiszen nagyon fontos, hogy egy-egy játékos minél kevesebb időt hagyjon ki sérülés miatt.
Csakfoci Admin 2019. december 14., szombat 13:16
A magyar klubok egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a rehabilitációra, hiszen nagyon fontos, hogy egy-egy játékos minél kevesebb időt hagyjon ki sérülés miatt.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. december 14., szombat 13:16

A Kisvárda hosszú évek kitartó munkájával és fejlesztéseivel jutott el oda, hogy a honi futballklubok között az egyik legmodernebb tudományos és egészségügyi háttere áll a rendelkezésükre az Endo Plus Service Kft.-nek köszönhetően.

A stadionban megtalálható egészségügyi centrum a sérült játékosok mielőbbi gyógyulását és a megelőzést segíti elő, és persze segíti akadémiánk növendékeinek a fejlődését is.

Az erről szóló videóban Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója, Wieszt Attila, az Endo Plus Service Kft ügyvezetője, Somodi László, a Várda Labdarúgó Akadémia sporttudományi és élettani csoportvezetője és Nagy István, a klub masszőre beszélt a rehabilitációs központról, illetve a gyógyulást segítő gépekről.

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz