Találd meg a tökéletes fényforrásokat a kertbe!

Amennyiben kertes házban élünk, sok esetben lehet szükségünk fényforrásra az udvarunkban. Mai cikkünkben napelemes változatokat mutatunk be számodra, melyeket a kert szinte bármely pontján elhelyezhetsz. Ha neked is ilyenre van szükséged, akkor mindenképpen tarts velünk!
Nyikes Zoltán 2022. október 17., hétfő 21:58
Amennyiben kertes házban élünk, sok esetben lehet szükségünk fényforrásra az udvarunkban. Mai cikkünkben napelemes változatokat mutatunk be számodra, melyeket a kert szinte bármely pontján elhelyezhetsz. Ha neked is ilyenre van szükséged, akkor mindenképpen tarts velünk!
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 17., hétfő 21:58

Sokféle színes stílus

A kerti lámpák esetében számos kialakítás közül válogathatsz. Vannak például virágos vagy hóemberes változatok, melyek biztosan a gyerekeknek is tetszeni fognak. Emellett pedig a funkciójukat is tökéletesen ellátják. 

Ráadásul áramforrást sem kell majd hozzájuk csatlakoztatni, hiszen a nap energiájából állítják elő a fényt. Csupán annyi dolgod lesz, hogy elhelyezed őket ahová szeretnéd, és sötétedéskor máris biztosítani fogják számodra a világítást megfelelő töltöttség esetén.

Szeretnél körülnézni ezen termékek között? Tekintsd meg a vilagitasok.hu leszúrható lámpáinak kínálatát, ahol számos variáció közül válogathatsz! Ezen termékeknek az ára is igencsak kedvező, így nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod, ha fel szeretnéd dobni a kertedet pár jó minőségű fényforrással. 

Ezen darabokat irányfényként, valamit dekorációs célzattal is használhatjuk, így igazán multifunkcionális berendezésekről van szó. Melyek ráadásul jól mutatnak, így az udvarunk esztétikai élményét is növelhetjük a segítségükkel.

Automatikus működés

Külön előnye ezeknek a termékeknek, hogy nem kell a bekapcsolásukkal foglalkoznunk. Hiszen mihelyst eljön a szürkület, automatikusan biztosítani fogják számunkra a fényeket. Szinte mindegyikük IP65-ös védelemmel rendelkezik, így biztonságos lesz a működésük.

Továbbá az összeszerelésük sem bonyolult, így bárki üzembe tudja helyezni őket. Cseppálló házzal is rendelkeznek, melynek köszönhetően a csapadék sem fog problémát jelenteni számukra.

A teljesítményszintet tekintve is széles skálán válogathatunk. Hiszen a 0,06W-tól kezdve egészen az 5W-os kivitelig megtalálhatjuk ezen termékeket. A leszúrható lámpák vezeték nélküli kialakítással rendelkeznek, így tényleg szinte bárhol elhelyezhetjük őket a kertünkben. 

Persze mindenféleképpen olyan helyet érdemes választani nekik, ahol bőségesen éri őket a napfény. Hiszen így tudjuk biztosítani azt, hogy a sötétedés elérkeztével megfelelő töltöttséggel rendelkezzenek, és kellő fényt tudjanak biztosítani számunkra.

Nagyobb fényhatás

Amennyiben erősebb fényre van szükségünk, akkor választhatunk olyan kivitelt is, mely nem napelemmel működik. Ezek a leszúrható LED-es reflektorlámpák képesek szinte az egész udvart bevilágítani így  ha sötétben is tökéletesen szeretnénk látni, akkor ez lesz az ideális megoldás. 

Talán most már neked is van pár ötleted arra, hogy milyen világításokat helyezz el a kertedben. Természetesen érdemes átböngészni a teljes kínálatot, hiszen számos variáció érhető el. Hidd el, ezekkel a lámpákkal csak jól járhatsz, hiszen mindig jól jön a kertbe egy kis fény!

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz