Szabadulj meg a szájkörnyéki ráncoktól lézeres kezeléssel!

Tudtad, hogy egyetlen mosolygással 230 különböző izom mozdul meg, mialatt bőröd a száj körül meggyűrődik? Mindez pedig azzal jár, hogy a kor előrehaladtával elkezdődik a szájkörnyéki ráncok kialakulása. Először csak vékony, szinte alig látható ráncok képződnek, azonban ezek később mélyülni fognak.
Nyikes Zoltán 2023. március 8., szerda 9:20
Tudtad, hogy egyetlen mosolygással 230 különböző izom mozdul meg, mialatt bőröd a száj körül meggyűrődik? Mindez pedig azzal jár, hogy a kor előrehaladtával elkezdődik a szájkörnyéki ráncok kialakulása. Először csak vékony, szinte alig látható ráncok képződnek, azonban ezek később mélyülni fognak.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 8., szerda 9:20

Az innovatív technológiai fejlődésnek köszönhetően napjainkban már lehetőségünk nyílik arra, hogy hosszú ideig magabiztos mosolyunk legyen. A szájkörnyéki ráncok eltüntetésére kíméletes megoldásként a lézeres beavatkozást javasoljuk.

Kíméletes beavatkozás

A bőrünkben bekövetkező változások - mely elsősorban a kollagéntermelés csökkenésére vezethető vissza - leglátványosabb módon arcunkon jelentkezik. A leggyakoribb probléma a szájkörnyéki ráncok megjelenése, mely sokunk számára nemcsak esztétikai probléma, hanem magabiztosságunkon is csorbát ejt.

Az Aesthetica Orvosi Központ arcfiatalító és bőrmegújító eljárásai között kifejezetten a szájkörnyéki ráncok kezelésére is találunk hathatós megoldást. A központ csúcstechnológiás lézerparkkal rendelkezik, szakorvosai már 10.000 lézeres bőrmegújítást végeztek, melyek mindegyike tartós megoldást kínált.

Lézeres bőrmegújító kezelés

A lézeres eltávolítás számos előnnyel jár, többek között kíméletessége és gyors gyógyulási ideje különbözteti meg az egyéb hagyományos eljárásoktól. A lézeres kezelés során az alsó rétegek stimulálása történik, mely segítségével a kollagéntermelést ösztönzik. Ezáltal javul a bőr textúrája és csökken a ráncos terület. A lézerrel végzett beavatkozások általában kevésbé invazív kezelések, mint a műtéti eljárások.

Az Alma Hybrid lézeres eljárás a legmodernebb technológiákat ötvözi, így rövid idő alatt képes teljesen megújítani a bőrt. Már két kezelés után érzékelhető változásokat eredményez a beavatkozás, mely a CO2 lézer és az Erbium-Glass 1570 nm lézer erejét összpontosítja. A kezelés eredményeit hosszú távon úgy tudjuk megőrizni, hogy néhány életmódbeli rossz beidegződéstől tartózkodunk, mint például a dohányzás vagy a túlzott napozás.

A kezelés menetéről

A lézeres bőrmegújító eljárások megkezdése előtt a szakorvos minden esetben a pácienssel egyezteti az igényeket és a lehetőségeket. A személyre szabott kezelési terv alapján kezdődik meg a beavatkozás, mely során a mikrosérüléseket okoznak a bőrön. Ennek oka, hogy ezzel stimulálják a sejtek működését, így aktívabbá válik a szervezet kollagéntermelése, mely feszesebb, simább bőrfelületet eredményez, ezzel a szájkörnyéki ráncok eltűnnek.

Általában a gyógyulási idő rövid, mely függ a lézeres terápia erősségétől. Maximum 14 nap után elkezdődik az új bőrfelszín képződése. Azok számára, akik mélyebb ráncaikat szeretnék biztonsággal eltüntetni, érdemes ötvözni a lézeres kezeléseket ultrahangos hatóanyagbevitellel. A kezeléseket egyébként ősztől tavaszig végzik csak, hiszen a napsugárzás a megújuló bőrnek nem kedvez.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz