Prémium, stílusos okosóra: létezik?

Amikor egy okosóra vásárlásán gondolkozunk, akkor elkezdjük nézni a kínálatot, és sok hasonló típus jön velünk szembe. Vannak köztük jól felszereltek, kevésbé meggyőzőek, de egy idő után valami hiányozni fog belőlük: a stílus! Sajnos sok ilyennel találkozni a piacon, pedig lehet ezt másként is. Mutatjuk is hogyan!
Nyikes Zoltán 2023. június 7., szerda 16:44
Amikor egy okosóra vásárlásán gondolkozunk, akkor elkezdjük nézni a kínálatot, és sok hasonló típus jön velünk szembe. Vannak köztük jól felszereltek, kevésbé meggyőzőek, de egy idő után valami hiányozni fog belőlük: a stílus! Sajnos sok ilyennel találkozni a piacon, pedig lehet ezt másként is. Mutatjuk is hogyan!
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. június 7., szerda 16:44

Egy okosóra, stílussal!

Sajnos sokan csak odáig jutnak el az okosóra kiválasztása során, hogy konstatálják: nincs egyetlen igazán stílusos darab sem a piacon. Pedig ma már elérhető számos olyan készülék, ami nem csak az okoseszközök között, de a hagyományos karórák mezőnyében is megállja a helyét!

Elég ha megnézzük a CoolMobile.hu Huawei Watch okosóráit, és láthatjuk mennyi szemet gyönyörködtető darab közül választhatunk. Első ránézésre nem is mondanánk meg, hogy azok ott bizony okosórák, nem hagyományos karórák.

Elegáns a megjelenése, stílusos design jellemzi. Számos szíjvariációban kapható, kezdve a fémtől, a bőrön át, egészen a titániumig és a kerámiáig. De nem csak a külcsíny számít, a belső tulajdonságok épp ilyen fontosak!

Tökéletes választás sportoláshoz

Amikor okosóra vásárlásán gondolkodunk, akkor természetesen nemcsak a kinézete fontos, hanem az is, hogy mire képes maga a készülék. Nagyon sokan választják azért ezeket az okoseszközöket, mert kiváló edzőpartnerek!

Rengeteg olyan beépített funkcióval rendelkeznek, mellyel magasabb szintre emelhetjük az edzésünket. Gondoljunk csak a beépített edzésmódokra, a lépésszámlálásra, az elégetett kalóriák kijelzésére, a köridők mérésére stb.

Számos olyan funkciót kapunk a csuklónkra erősített eszközre, mellyel még élvezetesebbek lehetnek az edézseink. Ezek az okosórák maximálisan támogatják a céljaink elérését. Legyen szó akár fogyásról, akár erőszint növeléséről vagy izomépítésről. Maximálisan jó választásnak bizonyulnak ilyen célra!

Vigyáz az egészségünkre

Bár az edzések során is nagyon jó szolgálatot tesz a pulzusszám mérése, ennél még fontosabb az, hogy az egészségünk szempontjából is létfontosságú adatokkal tud szolgálni.

Épp úgy, ahogy például az egyre több készülékbe beépített EKG is, mely segítségével a szívünk megfelelő működését monitorozhatjuk. Emellett pedig ott van még az alvásunk megfigyelése is, mely szintén egy nagyon fontos funkció, ugyanis a kialvatlanság számos betegség előszobája lehet.

Megállja a helyét a hétköznapokban is

Ha mindez nem lett volna elég, akkor az ilyen kiváló okostelefonok, mint amilyenek a Huawei Watch készülékek, sok hétköznap használatos funkciót is megkaptak. Fel vannak szerelve például hangszóróval és mikrofonnal is, hogy rajtuk keresztül is lebonyolíthassuk a hívásainkat. 

Emellett a legtöbb típusba NFC is került, így nem hogy a pénztárcánkra, de még csak az okostelefonunkra sem lesz szükségünk ahhoz, hogy fizessünk a boltokban.

Ha mindezeket végigvesszük, akkor láthatjuk, hogy nem egy egyszerű karórapótlékról van szó, ami esetleg edzéseknél ad egy kis pluszt. Sokkal többre képesek az okosórák! És mindezt igazán kár lenne kihagyni!

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz