Nehéz elhinni, mennyivel szebb lehet az autó a Hydro Slick bevonattól

Minőségi autóápolásról lesz szó részletesen is a cikkben, mégpedig a Hydro Slick bevonat alkalmazásának köszönhetően. Igyekszünk minél inkább rávilágítani, miért is jelenthet tartós és látványos hozzáadott értéket maga a Hydro Slick bevonat.
Nyikes Zoltán 2021. szeptember 10., péntek 10:13
Minőségi autóápolásról lesz szó részletesen is a cikkben, mégpedig a Hydro Slick bevonat alkalmazásának köszönhetően. Igyekszünk minél inkább rávilágítani, miért is jelenthet tartós és látványos hozzáadott értéket maga a Hydro Slick bevonat.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. szeptember 10., péntek 10:13

Azok számára jelenthet tehát extrát a cikk elolvasása, akik tényleg szeretnek odafigyelni az autójuk küllemére. Nekik a Hydro Slick aranyat érhet, köszönhetően a tartós és látványos hatásának.

Mi is az a Hydro Slick és miért lehet kézenfekvő a használata az autóápolásnál?

Egy speciális bevonatról van szó, amivel az autó külső felületeit szokás lekezelni. Mégpedig egészen meglepő hatékonysággal, köszönhetően egy innovatív összetevőnek, vagy jobban mondva termék tulajdonságnak.

A kulcsszó a hyperwax, merthogy a Hydro Slick bevonat is annak minősül. A gyakorlatban ezt úgy érdemes elképzelni, hogy a wax és a kerámia réteg minden előnyét és hozzáadott értékét sikerül összesíteni egyesíteni, mégpedig egyetlen termékben.

Ennek köszönhetően már könnyen érthető, hogy a Hydro Slick alkalmazásának köszönhetően milyen úton és módon érvényesülhet a csodás gyöngyház hatás, mégpedig a tartós védelemmel egyetemben.

Hogyan és miként jelenthet hozzáadott értéket Hydro Slick bevonattal kezelni az autót?

Jöhet eső, por vagy irgalmatlan szél, a Hydro Slick bevonat mindettől függetlenül is tartós védelmet biztosít az autó külső felületeinek. Vagyis minden egyes olyan négyzetcentiméteren érvényesülni fog a jótékony hatása, ahol csak sikerült megfelelő rétegben felvinni a felületre.

Innentől kezdve pedig látványos lesz, hogy az egyébként kikerülhetetlen sár, kátrány vagy por szinte alig észrevehető módon, vagy pedig egyáltalán nem lesz jelen az autó külső felületein. Tényleg olyan hatást kelt majd a dolog, mintha sikerült volna láthatatlan pajzsot emelni az autó köré.

Ha pedig mindez önmagában még nem volna elegendő, akkor az egyébként is meggyőző hatást még ki fogja egészíteni egy hamisítatlan és esztétikus csillogás, mintha megújult volna maga az autó. 

Leginkább így tudjuk majd a legtöbbet kihozni a Hydro Slick bevonat használatából

A nulladik lépés természetesen a készítmény beszerzése, a Hydro Slick bevonat a Polirtech.hu webshopban is könnyen megtalálható többek között. Pluszban nem sok mindenre lesz szükség az alkalmazáshoz, leszámítva egy kellően tiszta és puha szivacsot.

Innentől kezdve pedig majdhogynem adja magát az alkalmazás célravezető módja. Vagyis fogjuk a Hydro Slick bevonatot, finom rétegben felvisszük a felületre, majd pedig a szivacs segítségével gondoskodunk az egyenletes eloszlásáról.

Mégpedig az autó minden négyzetcentiméterén. Mondhatni egyszer kell csak precízen és körültekintően megcsinálni, onnantól kezdve ugyanis egy teljes éven át védeni fogja az autónkat mindennemű külső szennyeződéstől.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz