Mondj nemet a benőtt szőrszálaknak a végleges lézeres szőrtelenítéssel!

Sokan kínlódnak a szőrbenövés problémájával, pedig meglepően egyszerűen és kíméletes módon megszabadulhatunk ettől a gondtól. A fájdalmas benőtt szőrszálak eltüntetésére a végleges lézeres szőrtelenítés megoldás lehet.
Nyikes Zoltán 2023. április 5., szerda 9:43
Sokan kínlódnak a szőrbenövés problémájával, pedig meglepően egyszerűen és kíméletes módon megszabadulhatunk ettől a gondtól. A fájdalmas benőtt szőrszálak eltüntetésére a végleges lézeres szőrtelenítés megoldás lehet.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. április 5., szerda 9:43

A megszokott szőrtelenítési módszerek miatt előfordulhat bárkivel, hogy a szőrszálak befelé fordulnak, ezzel gyulladást okozva. Emellett esztétikailag csúnya, zavaró kis gumó alakul ki, mely eltávolítására a bőrradírok csak ideiglenes megoldást kínálnak. Nézzük, hogyan tudunk örökre túljutni a szőrbenövés okozta kellemetlenségeken!

A benőtt szőrszálak ellen

A benőtt szőrszálak okozta fájdalom és a gyulladt bőr kialakulása mellett előfordulhat a bőrfertőzés is, mely egyes szőrtípusoknál gyakoribb. Az Aesthetica Orvosi Központ lézeres szőrtelenítése bárki számára elérhető megoldás, mely hatására soha többé nem kell már a szőrtelenítéssel és a vele járó problémákkal szembesülni.

Az Aesthetica Orvosi Központ piacvezető a végleges lézeres szőrtelenítésben, hiszen már több mint 650.000 kezelésen vannak túl. Tapasztalatuk szerint az eljárás hatékonysága igen magas, a szőrszálak növekedésének gátat szab, így a szőrbenövés problémája is okafogyottá válik.

A lézeres szőrtelenítésről

Örökre megkönnyítheted az életed, ha a végleges lézeres szőrtelenítés kezelésre vállalkozol. A szinte fájdalommentes beavatkozás hatására nem kell többé sem a napi borotválással vagy a kínzó gyantázással fárasztanod magad. A begyűlt, vagy befelé növő szőrszálak sem fognak ismét begyulladni és fájdalmat okozni, mert a beavatkozás végén már csak apró, szinte láthatatlan pihék fognak nőni a kezelt testrészeken.

A csúcstechnológiát alkalmazó lézer energiája selymes és puha bőrt varázsol számodra. Fontos, hogy a nyolcalkalmas kezeléssorozat alatt mindig higiénikus környezetben végzik a szakemberek a munkájukat, így a bőrfertőzés és a sérülés lehetősége minimális. A legmodernebb lézeres beavatkozást több típusú lézer együttes alkalmazásával végzik, így a bőr különböző rétegeibe hatolva tudják biztosítani a szőrszálak növekedésének megakadályozását.

A szőrtelenítő eljárás menete

A végleges lézeres szőrtelenítés előtt minden esetben a kezelőorvos és a páciens közösen határozzák meg a kezelt területeket. Ekkor vizsgálják meg az adott területen lévő bőr típusát, a szőrszálak mennyiségét és erősségét. A személyre szabott terv alapján könnyen a megfelelő energiamennyiséget használják majd a lézeres kezelés során, így az esetleges égési sérülés kizárt. 

A modern diódalézer energiáját a szőrtüszőben lévő színanyag elnyeli, így elpusztítva azt. Mindezt oly módon, hogy vákuumot képez, így a fájdalommentesen szabadulhatunk meg a szőrszálaktól. Szintén a hatására a szőrhagyma roncsolódik, mely gátolja a szőrnövekedést. Az újranövekedést egy másik lézertípus blokkolja, ezzel megállítva a szőrtüszők vérellátását. A kényelmes és kíméletes kezeléssorozat hatására a végeredmény tartós lesz.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz