Fotó: penta-elektrik.hu

Milyen egy minőségi munkakesztyű?

A fizikai munkák során fontos figyelmet fordítani arra, hogy megfelelő minőségű munkaruházat álljon a dolgozók rendelkezésére. Ily módon elkerülhető számos baleset és sérülés.
Nyikes Zoltán 2024. május 7., kedd 15:22
Fotó: penta-elektrik.hu
A fizikai munkák során fontos figyelmet fordítani arra, hogy megfelelő minőségű munkaruházat álljon a dolgozók rendelkezésére. Ily módon elkerülhető számos baleset és sérülés.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 7., kedd 15:22

Az egyik legfontosabb eszköz a munkavédelmi kesztyű. Mivel kesztyű és kesztyű között óriási különbség lehet, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen munkavédelmi kesztyűt vesz fel egy munkás. Amennyiben a célnak megfelelő Milwaukee kesztyűt választjuk, akkor garantálható a kezek számára a maximális biztonság még a veszélyesebb feladatok elvégzése közben is.

A munkavédelmi kesztyűk célja

Egy jó munkavédelmi kesztyűnek egyszerre kell megóvnia az ember kezét a sérülésektől, valamint a káros anyagoktól. A Milwaukee kesztyűi tökéletesen alkalmasnak bizonyulnak mindkét szempontból, hiszen rendkívül magas minőségű anyagokból állítják elő őket.

Ha munkavédelmi eszközökről beszélünk, akkor nem lehet kizárólag az ár alapján választani. A legolcsóbb termékek sokszor nem ütik meg azt a szintet, amire szükség volna, vagy ha igen, akkor nem feltétlenül bírják sokáig a strapát.

Ezzel szemben a Milwaukee kesztyűi nemcsak új korukban képesek védelmet biztosítani viselője számára, hanem hosszú ideig bírják a gyűrődést. Nem kopnak el egyhamar, és az intenzív igénybevétel ellenére is betöltik a szerepüket. E kesztyűk hosszú élettartamáról tartós anyagok gondoskodnak, így nem kell őket olyan sűrűn cserélgetni, mint silányabb minőségű társaikat.

Ebben másak még a Milwaukee kesztyűk

Nem csupán a jó minőségű anyagoknak köszönhetően bizonyulnak nagyszerű választásnak a Milwaukee kesztyűk. A tervezésükkor a szakemberek arra is külön figyelmet fordítottak, hogy kényelmesek legyenek és ne korlátozzák az ujjakat a szabad mozgásban.

Nem nehéz belátni, hogy nem igazán lehet hatékonyan dolgozni abban az esetben, ha túlságosan merev egy kesztyű. Különösen igaz ez a komoly kézügyességet igénylő feladatok esetében. A Milwaukee kesztyűi kifejezetten alkalmasak a precíziós munkavégzésre.

Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően szinte éppúgy mozgatható a kéz, mintha nem is volna az emberen kesztyű. Így a szerszámok megragadása és más tevékenységek sem ütköznek nehézségbe.

Fontos megjegyezni, hogy rengeteg különféle Milwaukee kesztyű létezik, és mindegyik más és más tulajdonságokkal rendelkezik. Az egyik építőipari munkákhoz való, a másik összeszerelési munkákhoz javasolt, de van légtechnikába, csőtisztításhoz vagy karbantartáshoz használatos darab is. Minden esetben az adott szakterülethez való kesztyűt érdemes választani.

Az érintőképernyőkön történő navigáláshoz sem kell levenni egy profi kesztyűt

Manapság rengetegszer kell akár munkavégzés közben is érintőképernyőket használni. Rendkívül bosszantó volna, ha ehhez minden egyes alkalommal le kellene venni a kesztyűt, majd újból visszavenni.

Erre gondoltak a Milwaukee kesztyűk tervezői is. A speciális SMARTSWIPE technológiának hála a kesztyű levétele nélkül tökéletesen vezérelhetők az érintőképernyővel ellátott készülékek.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz