Mik a kriptovaluta elfogadóhelyek újonnan nyílt lehetőségei?

Egészen lenyűgöző és izgalmas az a látványosan kirajzolódó trend, ahogyan a magyarországi kriptovaluta elfogadóhelyek kínálata egyre inkább bővül és szélesedik. Ezáltal újabb és újabb lehetőségek nyílhatnak meg a kriptovalutát birtoklók számára.
Nyikes Zoltán 2021. szeptember 10., péntek 10:19
Egészen lenyűgöző és izgalmas az a látványosan kirajzolódó trend, ahogyan a magyarországi kriptovaluta elfogadóhelyek kínálata egyre inkább bővül és szélesedik. Ezáltal újabb és újabb lehetőségek nyílhatnak meg a kriptovalutát birtoklók számára.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. szeptember 10., péntek 10:19

Nekik szeretnénk rávilágítani a kínálkozó opciókra azáltal, hogy mutatunk némi ízelítőt az újonnan elérhetővé vált kriptovaluta elfogadóhelyekről.

Ma már a domain, a tárhely, a marketing és a webes szolgáltatások kriptovalutával is megvehetők

Többek között a OneWeb, a Hosting55 és az Anonim domainregisztráció weboldalán már kriptovalutával is fizethetünk. Persze mindez nem akkora meglepetés, ahogyan az sem, hogy akár virtuális és dedikált szerver is bérelhető kriptovaluta segítségével.

Az már sokkal inkább előrelépést jelenthet, hogy különféle marketing jellegű és webes szolgáltatásokért is fizethetünk kriptovalutával. Ott van példaként a Kreatív Kontroll és a Medián webDIAG, amelyek százalékos kedvezményt biztosítanak, ha kriptovalutával történik a fizetés.

De említhetjük szolgáltatásként a 3D-nyomtatást, a biztonsági rendszerekkel kapcsolatos szolgáltatásokat, vagy a  rendszerfelügyeletet is, amelyek bitcoin használatával is rendezhetők.

Műszaki cikkeket vásárolnánk? Fontos, hogy akár kriptovalutával is fizethetünk

Íme tehát egy újabb érv amellett, hogy miért lehet indokolt a kriptovaluta árfolyam folyamatos nyomon követése. Az Alza.hu neve például ismerősen csenghet, ahol az elektronikai, számítástechnikai és más kategóriák termékeiért fizethetünk akár kriptovalutával.

A fotósok nagy kedvencének számító 220volt-nál is lehet már kriptovalutával fizetni, mégpedig a fényképezőgépek mellett akár a kamerák, televíziók, számítástechnikai eszközök, okostelefonok vagy tabletek beszerzését megoldva alternatív fizetőeszközzel.

De szintén kriptovaluta elfogadóhelynek számít már a Macdoki, illetve a Muziker Hangszerbolt és Webáruház. Kétségtelen, hogy egyre több és több helyen vásárolhatunk tehát műszaki cikkeket kriptovalutával fizetve.

További kriptovaluta elfogadóhelyek, amelyek egyre csak bővítik a lehetőségeinket

Meglepnénk a párunkat egy csodás ékszerrel? Nem árt tudni, hogy a Fatumjewels kínálatából választva akár kriptovaluta segítségével is kiegyenlíthetjük a vásárlás ellenértékét. Maradva az ajándékoknál és fogyelmességnél, a meglepetés dobozokra és ajándék kosarakra specializálódott Boxes for Dreams szintén kriptovaluta elfogadóhely.

De meg kell említeni a virágok, csokrok, díszek készítésére specializálódott LevendulaVirág szolgáltatásait is, amelyekért kriptovalutával is fizethetünk. Ahogyan a kaposvári Pálma Panzió és Vendégházban is, ha éppenséggel kedvünk szottyan némi pihenésre és kellemes kikapcsolódásra.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz