Amazing kitchen design with a large refrigerator with two doors

Megéri az új hűtőgép alkatrész beszerzése

Ki gondolná, hogy egy hűtőgép alkatrész is kellemetlenséget okozhat meccsnézés közben. Mert mi van akkor, hogyha pont akkor romlik el a hűtő, amikor áthívtuk a haverokat, hiszen langyos sörrel csak nem kínálhatjuk meg őket. Na de mi a megoldás?
Nyikes Zoltán 2021. december 9., csütörtök 13:17
Amazing kitchen design with a large refrigerator with two doors
Ki gondolná, hogy egy hűtőgép alkatrész is kellemetlenséget okozhat meccsnézés közben. Mert mi van akkor, hogyha pont akkor romlik el a hűtő, amikor áthívtuk a haverokat, hiszen langyos sörrel csak nem kínálhatjuk meg őket. Na de mi a megoldás?
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. december 9., csütörtök 13:17

A hűtőgép alkatrész csere segíthet a bajban

Legalábbis akkor, hogyha nem olyan nagy a baj. Mert azért azt is érdemes hozzátenni, hogy a hűtőszerelésnek is megvannak a maga fortélyai. Komolyabb műszaki gondok esetén inkább bízzuk szakemberre a dolgot, de ha ez túl nagy költségeket vonna maga után, akkor lehet érdemes egy új hűtőgépet beszerezni.

Gyakran nem is olyan nagy a baj, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Ha pl. azt tapasztaljuk, hogy folyamatosan megy a motor és nem kapcsol ki, akkor nem árt ellenőrizni az ajtógumitömítését, mert ha ez valahol sérült vagy levált, akkor tulajdonképpen nemcsak a benne tárolt ételeket és italokat hűti, hanem az egész helyiséget, ahol el van helyezve.

A saját kezűleg történő hűtőgép alkatrész csere kimondottan gazdaságos. Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a gyári alkatrészek szinte mindig drágábbak, mint az utángyártott változatok. Egy üvegpolc vagy egy fogantyú esetében ez nem kifejezetten fontos, hogyha esztétikailag megfelelőnek számít.

Hűtőgép alkatrész csere okosan

Az üveg és italtartó polcok, zsanérok, ajtószigetelések cseréje elég egyszerű, ha az adott modellnek megfelelő hűtőgép alkatrész kerül kiválasztásra. Mert látszatra megfelelőnek tűnhet, hogyha a gyakorlatban mégsem illeszkedik tökéletesen. Mivel mindennap többször is nyitjuk, csukjuk a hűtőajtót, ezért a zsanérok is megereszkedhetnek, rosszabb esetben eltörhetnek, bár ez utóbbi csak extrém esetben szokott előfordulni.

Természetesen ennek a kijavítására is van lehetőség, mivel ebből sincs hiány hűtőgép alkatrész terén. Ha nagyobb a baj és elszökött a gáz vagy a hőfokszabályzó hibásodott meg, akkor hűtőkör megbontására lehet szükség, ami már speciális eszközöket és körültekintést igényel. A javításhoz szükséges hűtőgép alkatrész ebben az esetben is beszerezhető, de a beszerelést már mindenképp bízzuk szakemberre!

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz