Már elérhetőek a minőségi kárpitozott ágykeretek!

Néhány évtizeddel ezelőtt, ha egy jó minőségű franciaágyat szerettünk volna választani egy minőségben hozzá passzoló matraccal, akkor bizony nehéz választásunk volt, és külön kellett beszereznünk a tömör fa ágykereteket és külön a minden igényt kielégítő matracokat.
Nyikes Zoltán 2022. október 8., szombat 15:59
Néhány évtizeddel ezelőtt, ha egy jó minőségű franciaágyat szerettünk volna választani egy minőségben hozzá passzoló matraccal, akkor bizony nehéz választásunk volt, és külön kellett beszereznünk a tömör fa ágykereteket és külön a minden igényt kielégítő matracokat.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 8., szombat 15:59

Mivel a fa ágykeretes franciaágyak esetében számolnunk kellett jó néhány hátránnyal, ezért nagyon hatékony megoldásnak bizonyul és sok gondot levesz a vállunkról egy prémiumminőségű kárpitozott ágykeret.

Hagyományos vagy kárpitozott ágykeretet válasszunk?

Ha még nincs meg a végleges döntés, akkor érdemes megnézni a Nonstop Bútor webáruház kárpitozott ágykeretek széleskörű kínálatát. Ha valaki mégis úgy határoz, hogy inkább marad a hagyományos fa ágykereteknél, és külön veszi meg hozzá a matracot, akkor sincs gond, ebben a webáruházban mindent egy helyen be lehet szerezni, számtalan, vásárlót segítő, kiegészítő szolgáltatással.

A széles választékot több mint 300 szövet garantálja, így nemcsak típusában lehet más és más ágykeret közül válogatni, hanem azokat stílusában is egyedivé lehet kialakítani. Mindegyik ágy ágyneműtartós, amely napjainkban nem kérdés, hogy mennyire nélkülözhetetlen már, és mindegyik ágykerethez ívelt farugó tartozik, amely kiemelkedik minőségben és tartósságban is hasonmásai közül.

Amennyiben nem sikerül dűlőre jutni a kérdésben, hogy maradjon-e egy hagyományos ágykeretes fekvőhely vagy kipróbálná az új típusú kárpitozottat, munkatársaink segítik mindenben a döntéshez vezető utat.

A kárpitozott ágykeretek jellemzői

A hagyományos ágykeret esetében előnyként vehetjük számon azt a tényt, hogyha párunkkal teljesen eltérőek az alvási szokásaink, netán magasságunk vagy súlyunk is, akkor ehhez igazítva tudunk két külön matracot is venni. Van, aki pusztán esztétikai okokból szereti a hagyományos fa ágykeretet, mert igényli a természet ilyen közeli voltát, amelyet a tömör faanyag érintése, illata, kisugárzása és színe megad nekünk.

Ugyanakkor vannak olyan szempontok, amelyek mindenképpen a kárpitozott fekvőhely mellett szólnak. Az egyik legfontosabb, hogyha nincs minden csücske lekerekítve a fa ágykeretnek, akkor bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy beütötte lábát, fejét, kisujját és még sorolhatnánk. A háttámlája olyan kemény és rugalmatlan, hogy még ha párnát is teszünk elé, akkor is, ha az egyikünk nekidől, rendesen megérzi a másik.

A Nonstop Bútor webáruháznál elérhetők olyan ágyak is, ahol nem csupán a keret és a fekvőhely kárpitozott, hanem még a fejtámla is. Ráadásul nemcsak, hogy az Ön által kiválasztott anyaggal beborított, hanem még kecsesen visszahajtott is fejmagasságban, így biztosítja, hogy ülve vagy félig fekve is kényelmes legyen rajta az időzés, hiszen meg tudja támasztani a nyakat.

Könnyebb szállítani

Nagy előnye ezeknek a fekhelyeknek, hogy sokkal könnyebb hazajuttatni, mivel több elemből tevődik össze. Ennek a másik pozitív következménye, hogy ha netán az ágynak valamelyik részét sérülés éri, akkor elég csak azt az elemet javítani vagy cserélni.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Nenad Lukic
Honlapunk úgy értesült, hogy Kisvárdán, Mezőkövesden van leginkább képben van Nenad Lukic, de az Újpestnél is komolyabban felmerülhet a neve.
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
Tovább az összes átigazoláshoz