Kényelmesen járjon, ne pórul!

Bizonyára Önnek is van tapasztalata a szép, divatos, de rendkívül kényelmetlen cipőkkel. Volt már olyan élménye, hogy a hőn áhított lábbelit viselve fél óra múlva már átkozta a napot, amikor megvásárolta? Feltörte a sarkát, égett benne a talpa, beleizzadt a lába, és még sorolhatnánk a kellemetlenségeket, igaz?
Nyikes Zoltán 2021. augusztus 6., péntek 11:47
Bizonyára Önnek is van tapasztalata a szép, divatos, de rendkívül kényelmetlen cipőkkel. Volt már olyan élménye, hogy a hőn áhított lábbelit viselve fél óra múlva már átkozta a napot, amikor megvásárolta? Feltörte a sarkát, égett benne a talpa, beleizzadt a lába, és még sorolhatnánk a kellemetlenségeket, igaz?
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. augusztus 6., péntek 11:47

Adja meg a lábának, ami jár neki!

A Komfortcipőnél kapható Rieker márka termékei a kényelmet és megbízható minőséget juttatják eszébe mindenkinek, aki már valaha viselte ezeket a lábbeliket. A titkuk az a szakértelem, amellyel gyártják és az a gondoskodás, amellyel a vásárlókat igyekeznek elégedetté tenni.

A Rieker cipőire az extra könnyű, kényelmes, rugalmas kialakítás jellemző. Minőségi alapanyagokat válogattak készítésükhöz, a sarkak, talpak kényelmét pedig a különleges rezgéscsillapító technológia garantálja. 

Egy kis Rieker-történelem

Heinrich Rieker 1879-ben alapította a róla elnevezett vállalatot egy német kistelepülésen, Tuttlingenben. Kis családi manufaktúraként indult útjára a később hatalmassá nőtt cipőgyár. Mára az egyik legismertebb cipőmárka, és már Heinrich ükunokája, Markus vezeti az üzletet. 

Mennyire hatalmas ez a Rieker cipőbirodalom? Termékeiket világszerte 5 földrész összesen 50 országában ismerik, amelyek között nem csak lábbelik, de táskák is szerepelnek. A fókuszban azonban, hűen gyökereikhez, az európai piac áll.

A siker titka pedig minden bizonnyal a gondos munkában keresendő. Aki jó cipőt akar gyártani, nem elég csak elkészítenie azt, hanem érdemes a piacra dobás előtt jó ideig tesztelésnek is alávetni. A minőség és kényelem folyamatos biztosítása is egy nagy volumenű kutatómunka eredménye. A Riekernél ezek a módszer alapjai, így készítik el a cipőt, ami nem csak annak látszik, de jól is funkcionál.

A gyár a hagyományokat és a modern innovációt egyaránt fontosnak tartja, ezért a gyártási folyamat során ötvözi a régi, már jól bevált és az új, előremutató megoldásokat. 

Hagyomány: A kézzel készült, kézzel varrt cipőknek még mindig ázsiója van, ezért ehhez ragaszkodnak. 

Innováció: Fontos ismertetőjel a Rieker lábbelik esetében az ANTISTRESS® technológia, amely a járás közben tapasztalható speciális kényelemérzetet garantálja. A talp poliuretánból készül, ez adja a hajlékony, rugalmas érzést. A cipő elnyeli a lépés rezgéseinek egy részét, s így kíméli a gerincoszlopot és segít a megfelelő testtartás kialakításában.

Az új modellek úgy születnek, hogy a tervezők megfigyelik, hogyan tudnak a lábfejeknek a lehető legkényelmesebb környezetet teremteni. A forma, bár puszta külsőségnek tűnik, bizony kényelmi funkcióval is jár. A speciális kaptaformának köszönhetően akár 30%-kal nő a lábfej helye a cipőben. Így szabadabban tud mozogni, és kényelmesebben érzi magát.

Kinek ajánljuk?

A Komfortcipő oldalát felkeresve Ön is láthatja, hogy férfinak, nőnek, gyereknek és felnőttnek egyaránt kínál a Rieker megfelelő darabokat. Szandál, papucs, csizma és hétköznapi cipő… minden igényre kapható lábbeli.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz