Kényelmes és gyors csomagfeladás Svájcba

Csomagküldést tervezel Svájcba, és szeretnéd elkerülni a fárasztó cipekedést és a hosszas sorban állást a postán? Ez esetben a Csomagnet.hu kiváló választás lehet számodra! Mindössze néhány percbe telik a feladás, ki sem kell mozdulnod otthonod kényelméből!
Mokány Lajos 2021. március 1., hétfő 12:25
Csomagküldést tervezel Svájcba, és szeretnéd elkerülni a fárasztó cipekedést és a hosszas sorban állást a postán? Ez esetben a Csomagnet.hu kiváló választás lehet számodra! Mindössze néhány percbe telik a feladás, ki sem kell mozdulnod otthonod kényelméből!
Szerző: Mokány Lajos 2021. március 1., hétfő 12:25

Miért válaszd a Csomagnet.hu-t?

A Csomagnet.hu számos hasznos előnyt biztosít a csomagküldők számára. Csomagodat Magyarország és egyben Európa legnépszerűbb futárcégei kézbesítik háztól házig Svájcba. A kézbesítési idő 1-5 munkanap a választott futárcégtől, valamint a szolgáltatástól függően. A TNT légi úton történő szállítást biztosít, mellyel egy munkanapon belül kézhez kaphatja a címzett a csomagot. A DPD futárszolgálat közúti szállítást vállal, és 3-5 napos tranzitidővel dolgozik, fapados árak fejében. 

Az oldalon kedvező, versenyképes árakat találsz. Lehetőséged van díjkalkulációt is végezni, a díjak kiegyenlítésére pedig biztonságos online fizetési lehetőségek állnak a rendelkezésedre (banki átutalás, bankkártyás fizetés). Nem utolsó szempont az sem, hogy küldeményedre értékalapú biztosítást is köthetsz.

A feladás folyamata

A Csomagnet.hu segítségével gyorsan és egyszerűen indíthatod el a feladás folyamatát. Először egy átlátható, felhasználóbarát oldalon meg kell adnod a csomagadatokat. Ezzel pillanatok alatt kész lehetsz, ugyanis a paraméterek egyértelműen vannak feltüntetve. Ezt követően lehetőséged van online díjkalkulációt végezni.

Az online díjkalkulációnak köszönhetően egyszerűen összehasonlíthatod a különböző futárcégek ajánlatait. Könnyedén kiválaszthatod a legkedvezőbbet, majd néhány kattintással meg is rendelheted azt. Ezt követően már csak a futár érkezését kell várnod, aki akár egy munkanapon belül kézbesíti küldeményedet. 

A Csomagnet.hu a gyors feladás mellett kedvező díjakat is biztosít. Jelenleg alacsonyabb árakat találsz náluk, mint a konkurenseknél. Ennek természetesen nem minőségbeli különbség az oka, hiszen ugyanazokat a szolgáltatásokat éred el a Csomagnet.hu-n, mint a futárcégek oldalain. A kedvező díjak a nagy mennyiségben közvetített megrendeléseknek köszönhetőek. 

A regisztráció előnyei

A Csomagnet.hu-n nem szükséges regisztrált felhasználónak lenni ahhoz, hogy csomagot küldhess Svájcba. Azonban rendszeres feladás esetén érdemes időt szánni a regisztrációra az előnyök miatt. 

Sok időt spórolhatsz például a feladott csomagjaid adatainak lementésével. Ha a későbbiekben ugyanolyan paraméterekkel rendelkező küldeményt adnál fel, mint egy korábbi csomagod, nem kell ismét megadnod az adatokat. Másik előny a külföldi csomagod nyomon követése. Ennek köszönhetően bármikor pontos tájékoztatást adhatsz a címzettnek a küldemény hollétéről.

Nézz szét a különböző lehetőségek között és add fel küldeményedet Svájcba akár még ma!

 

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz