Idézd fel gyermekkorod szép emlékeit egy újra divatos girland fényfüzérrel

Bizonyára mindannyiunk gyermekkorában jelen voltak a színesebbnél színesebb, rikító színekben pompázó, kissé már giccses girlandok, amelyek egyből az ember szívébe lopták magukat, hiszen pillanatok alatt élettel telivé varázsolták a karácsonyi készülődést.
Nyikes Zoltán 2021. december 4., szombat 14:53
Bizonyára mindannyiunk gyermekkorában jelen voltak a színesebbnél színesebb, rikító színekben pompázó, kissé már giccses girlandok, amelyek egyből az ember szívébe lopták magukat, hiszen pillanatok alatt élettel telivé varázsolták a karácsonyi készülődést.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. december 4., szombat 14:53

Manapság azonban a letisztult és modernebb stílus térnyerésével egyre többen vesznek búcsút a színpompás girlandoktól. Azonban nem kell egyből a szemetesben landolnia még a girland ötletének is, hiszen a mai darabokat már könnyen beépítheted a modern dekorációba is, egyedivé téve a karácsonyi kompozíciót, méghozzá egy girland fényfüzér segítségével. 

Ismerkedj meg a girland fényfüzérekkel

Sokan nemet mondanak a hagyományos girlandokra, és még az esélyét sem adják meg annak, hogy a régi idők emlékeként pompázzanak a karácsonyfán. Azonban nem érdemes csípőből elvetni az ötletet, hiszen manapság már számos olyan típussal találkozhatsz a piacon, amely egyszerre egyedi, elbűvölő és magában hordozza a színtiszta karácsonyi hangulatot. A hagyományos és már-már extrém színekben pompázó girlandokat így váltja fel annak modernebb kivitele, az úgynevezett girland fényfüzér. 

Ez a karácsonyi díszítőelem letisztult formájának köszönhetően könnyen beilleszthető a legtöbb ünnepi dekoráció közé. Szikrázó fénye miatt pedig garantáltan odavonzza a vendégek tekintetét. A girland fényfüzéren található LED-ek elhelyezkedés tekintetében a girland szálaihoz illeszkednek, aminek köszönhetően nem erősítik a giccses hatást. A legjobb tulajdonsága pedig, hogy nem csak beltéren, de akár kültéri helyszíneken is bátran alkalmazhatod.

Amennyiben kedvet kaptál otthonod emlékidéző díszekkel való felszereléséhez, akkor keresd fel a LEDen Világításod kínálatát, ahol megtalálhatod a számodra legideálisabb karácsonyi dekorációkat.

Hol és hogyan használhatod a girland fényfüzéreket?

Összességében nem csak az otthonod egyedülálló dísze lehet, hanem a szép és boldog gyermekkori emlékek őrzője is. A fényfüzéreket többek között a fenyőfára is helyezheted, de a ház szinte minden pontját kényelmesen feldíszítheted. Körbetekerheted vele a korlátokat, a gerendákat, a lépcsőfeljárót egyaránt, sőt még a függönykarnison is tökéletesen mutatnak. 

Beteheted az ablakpárkányba, így nem csak bentről, de kintről is díszessé teheted vele otthonodat. Udvaron is bátran felhasználhatod, mivel ezek között a fényfüzérek között is megtalálhatod a teljesen vízálló darabokat, csupán körültekintőnek kell lenned a vásárlás alkalmával, hogy biztosan azt a típust helyezd kültérre, amely oda is való. Kiválóan mutatnak a kerítésen, a teraszon vagy egy fatörzsre tekere egyaránt. Ne felejtsd el kiemelni a kerti fenyőfákat sem, hogy igazán ünnepi legyen a hangulat. 

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz