Hogy néz ki a konténeres sittszállítás egy profi cégnél?

Ha konténeres sittszállítást vennél igénybe, akkor először is el kell tudnod dönteni, hogy amit szállíttatni szeretnél, azt elviszik-e így. Ha ezzel megvagy, akkor jöhet a cég kiválasztása. Ez utóbbi döntésedet számos paraméter alapján fogod majd meghozni.
Nyikes Zoltán 2021. október 11., hétfő 15:10
Ha konténeres sittszállítást vennél igénybe, akkor először is el kell tudnod dönteni, hogy amit szállíttatni szeretnél, azt elviszik-e így. Ha ezzel megvagy, akkor jöhet a cég kiválasztása. Ez utóbbi döntésedet számos paraméter alapján fogod majd meghozni.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. október 11., hétfő 15:10

Ebben a bejegyzésben próbálok neked segíteni abban, hogy mire érdemes figyelned, hogy milyen is egy profi konténeres sittszállító cég.

Akkor mit is szállíttathatok így?

Válaszoljuk meg ezt a kérdést, még mielőtt rátérnénk arra, hogy minek kell megfelelnie a kiszemelt cégnek.

Alapvetően az építkezéseknél, felújításoknál és bontásoknál keletkező építési törmelék lesz az, amit így elszállítanak. Ebbe beletartozik a vakolat, a tégla, a cserép, sőt a kisebb áthidalók és a kisebb betondarabok is. Valamint minden olyan hulladék is, ami az építőanyagok felhasználása során keletkezik. Ez az alap, de vannak azért alternatív hulladékok is, amit el lehet így szállíttatni.

Ott vannak például a zöldhulladékok, melyek miatt szintén tudsz rendelni egy szállítást. Vagy pedig a lomok eltüntetése, aminek érdekében szintén leadhatod az igényed egy konténerre. Ez utóbbit sokan nem szokták érteni, pedig pofonegyszerű. Örököltél vagy házat vásároltál. Bármelyikről is legyen szó, szinte biztos vagyok benne, hogy találsz rengeteg olyan bútort, kacatot, lomot, amitől inkább megszabadulnál.

Nézzük, mi fán terem a konténeres sittszállítás!

Mire is lesz ehhez szüksége egy cégnek? Konténerekre, szállítójárműre, behajtási engedélyre, hulladékkezelési engedélyre vagy legalábbis egy olyan helyre, ahol szabályosan elhelyezhetik a hulladékot. Mondhatnánk, hogy ez az alap. De ha jobban belegondolunk ennél sokkal több szükséges!

A járművek és a konténerek száma

Nem egy-két szállítójárműre és nem 1-2 konténerre lesz szükség. Minél több konténerrel rendelkeznek, annál rugalmasabban tudják kezelni a kihelyezéseket. Ha egy cégnek van vagy 1000 konténere, akkor simán megteheti, hogy felár nélkül nálad hagyja akár egy hétig is az egyiket. Ez pedig neked is jó, és a cégnek is ügyfélszerzés és -megtartás szempontjából.

Azzal pedig, hogy egy-két autó helyett van vagy 20-25, megint csak a rugalmasságukon és a gyorsaságukon tudnak nagyot lendíteni. Ha ezeket összerakjuk, akkor szinte minden igényt akár órákon belül ki tudnak elégíteni. Persze ehhez kelleni fog legalább egy jó fuvarszervező is, és nem árt, ha a járművek GPS-szel vannak szerelve. Már talán kezded átlátni, hogy mi fán terem a profi konténeres sittszállítás.

Engedélyek

A profik nem sumákolnak, minden engedéllyel rendelkeznek, vagy napokon belül beszerzik extra kérés esetén. A behajtási engedély budapesti cég esetén alap. De vannak olyan területek, ahova külön kell kérvényezni, és ezt is el kell tudniuk intézni napokon belül. A hulladékszállítási engedély is alap. De ha még hulladékkezelési engedélyük is van, biztos lehetsz abban, hogy jó helyen keresgélsz!

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz