A lock of female hair with shampoo bottle

Hajbalzsam hajhullás ellen

Nagyon bosszantó tud lenni, amikor észrevesszük, hogy az egykor dús hajkoronánk fogyatkozni kezd. Ennek általában látható nyomai is vannak, például a hajcsomók a padlón, amik miatt állandóan takarítanunk kell a lakást.
Nyikes Zoltán 2022. október 2., vasárnap 15:04
A lock of female hair with shampoo bottle
Nagyon bosszantó tud lenni, amikor észrevesszük, hogy az egykor dús hajkoronánk fogyatkozni kezd. Ennek általában látható nyomai is vannak, például a hajcsomók a padlón, amik miatt állandóan takarítanunk kell a lakást.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 2., vasárnap 15:04

Ilyenkor nem érdemes várni a csodára, érdemes azonnal megoldást keresni a problémára, a kezeletlen hajhullás ugyanis egyre több kihullott hajszálat eredményez. Szerencsére ma már sokféle kiváló készítményt lehet használni, többek között hajcseppeket, hajhullás elleni samponokat és hajbalzsamokat is.

Most ez utóbbiról lesz szó, hogy milyen módon képes segíteni ezen az igen kényes problémán és ajánlunk is egy terméket, amit érdemes kipróbálni.

Hogyan hat a hajhullás elleni hajbalzsam?

Balzsamot általában azért szoktunk használni hajmosás után, hogy lágyabb és hidratáltabb legyen a hajunk. Különösen akkor ajánlott a rendszeres alkalmazása, ha száraz vagy nagyon törik a hajunk, esetleg a hajfestékek vagy a hajformázó eszközök által károsodott. Ugyanakkor van olyan hajbalzsam is, ami kifejezetten hajhullás ellen lett kifejlesztve. Ettől ugyanúgy elvárhatjuk azt a hidratáló és puhító hatást, mint a legtöbb balzsamtól, de az összetevőinek köszönhetően hozzájárul a hajszálak egészséges növekedéséhez is. A Varga hajbalzsam kitűnő választás, ha egy olyan terméket keresel, ami valódi eredményt hoz.

A hajhullás samponnal is kezelhető

A hajhullás hátterében sokféle ok állhat. Többek között a rendszeres stressz, a nem megfelelő étkezés és a genetika is magyarázat lehet arra, ha folyamatosan hullanak a hajszálaink. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy a fejbőrünknek nem megfelelő a vérellátása, emiatt pedig a hajszálaink nem nőnek megfelelően, vagy ha ki is nőnek, gyengék lesznek. A hajhullás sampon segítségével is eredményesen kezelhető, ha a megfelelő terméket használjuk. Érdemes olyat választani, ami erősíti a hajszálakat és olyan vitaminokat, aminosavakat és értékes növényi fehérjéket is tartalmaz, amik táplálják a hajhagymákat és a fejbőr vérellátását is nagymértékben serkentik.

 

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
BVSC
Polonkai Attila
Honlapunk úgy tudja, hogy Polonkai Attila a legesélyesebb jelölt az NB II-es BVSC-nél.
Tovább az összes átigazoláshoz