Ezért válassz többfunkciós kiságyat a babaszobába!

A legtöbb szülő már a baba érkezése előtt igyekszik megvenni mindent a csöppség számára, és a babaszobát tökéletesen berendezni. A baj ezzel csak az, hogy nem tudhatjuk előre, milyen igényei lesznek a gyermeknek, hogyan fog aludni, mennyire lesz hasfájós. Szerencsére azonban van megoldás!
Nyikes Zoltán 2022. október 8., szombat 16:16
A legtöbb szülő már a baba érkezése előtt igyekszik megvenni mindent a csöppség számára, és a babaszobát tökéletesen berendezni. A baj ezzel csak az, hogy nem tudhatjuk előre, milyen igényei lesznek a gyermeknek, hogyan fog aludni, mennyire lesz hasfájós. Szerencsére azonban van megoldás!
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 8., szombat 16:16

Érdemes olyan kiságyat választani, mely multifunkcionális, azaz többféleképpen is használható. Bőséges választékot találunk az ilyen termékekből a Baby Lion babaágyak és bababútorok kategóriájában, ahol a legmodernebb bútorokkal, babaszobai kiegészítőkkel találkozhatunk.

Lássuk is, milyen lehetőségeink vannak, ha olyan kiságyat szeretnénk gyermekünknek, mely kényelmes és praktikus is egyben!

Babaöböl, ha fontos az együttalvás

Ma a gyártók többsége törekszik arra, hogy olyan bababútorokat gyártson, amelyek többféle kívánalomnak is megfelelnek. Mivel minden baba, minden család, minden lakás más, ezért úgy kell megalkotniuk a gyerekágyakat, hogy azok egyedi igényeknek is megfeleljenek. A régi, nehezen mozgatható és balesetveszélyes rácsos kiságyak kora lejárt! 

Manapság a biztonság az elsődleges szempont egy bababútor kialakításánál, de ez nem jelenti azt, hogy a gyártók ne törődnének a dizájnnal is. Különösen igaz ez a Lionelo termékekre, amelyek a Baby Lion webáruházból is megrendelhetők. 

A kiságyak tekintetében a babaöböl örvend rendkívül nagy népszerűségnek. Ezt a szülők ágya mellé kell állítani. Az oldalát le lehet ereszteni, ily módon az anyuka éjszaka is közvetlen el tudja érni a picit, ha az éhes. Hasfájós, sírós babák esetében is jó megoldás a babaöböl, hiszen a mama közelsége meg tudja nyugtatni a gyermeket, könnyebben kézbe lehet venni a picit, ringatni.

Multifunkciós utazóágy

Nagyon kedvelt termék még kisgyermekesek körében az utazóágy, amely nem csak utazáskor használható. Valójában rendes kiságyként is funkcionálhat, helyezhetünk rá pelenkázólapot, oldalára felszerelhetünk tartókat. 

Mivel ezt is könnyű mozgatni, akár erkélyre, nappaliba is tehetjük, és amíg a baba csendesen alszik, végezhetjük a munkánkat. Ráláthatunk a gyerekre, hisz az utazóágyak oldala hálós. Nemcsak biztonságosak, hanem jól is szellőznek.

Persze utazóágyat akkor érdemes leginkább választani, ha sokat utazik a család, gyakran jár vidékre a nagyszülőkhöz. Az ilyen bútorok kompakt méretre hajthatók, könnyű őket szállítani.

Bölcső és kiságy egyben

A Baby Lion Lionelo termékei között találunk hordozható bölcsőként is működő kiságyakat. Gyönyörű kivitel, praktikusság és sokoldalúság jellemzi ezeket a biztonságos bútorokat. A babák számára fontos, hogy minél többet ringassák őket, a bölcső pedig erre tökéletesen alkalmas.

Mint látható, érdemesebb átgondoltan dönteni a babaszoba berendezéséről, és olyan kiságyat választani, amely többféleképpen is használható. A hagyományos rácsos ágyak helyett ma már sokkal modernebb megoldásokat kínálnak a gyártók!

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz