Ezért érdemes mágneses szúnyoghálóban is gondolkoznod

Ki ne ismerné a mágneses szúnyoghálókat, igaz? Bizonyára te is ismered őket, sőt lehet, hogy már neked is van. Mégis feltételezem, hogy azért kezdted el olvasni ezt a bejegyzést, mert épp azon gondolkozol, hogy beszerezz egyet.
Nyikes Zoltán 2021. június 4., péntek 11:14
Ki ne ismerné a mágneses szúnyoghálókat, igaz? Bizonyára te is ismered őket, sőt lehet, hogy már neked is van. Mégis feltételezem, hogy azért kezdted el olvasni ezt a bejegyzést, mert épp azon gondolkozol, hogy beszerezz egyet.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. június 4., péntek 11:14

Jól teszed, ugyanis számos jó tulajdonsága van, melyet kár lenne kihagyni! Mindenképp használj szúnyoghálókat, vagy más néven rovarhálókat, azon belül is mágneseset, hidd el, megéri!

Miért kell egyáltalán szúnyogháló?

Nem lakunk Ausztráliában, így a pókok nem nyelnek le keresztbe (nyugi, ott sem), megfelelő védelmet nyújt ellenük a rovarháló. Aki pedig olyan szinten küzd az arachnofóbiával, mint én, ez egy mindennél jobb hír. Pókháló helyett sokkal jobban favorizálom a szúnyoghálót!

Emellett pedig a nyugodt éjszakákat és nyugodt nappalokat is köszönhetjük neki. Egyrészt nappal nem próbál meg tíz légy egyszerre kimenni a csukott ablakon. Másrészt éjjel nem kell hallgassam azt a zümmögő hangot, mely ha abbamarad, annak egy szúró érzés, majd viszketés a vége.

Nem lehet talán szebben elmondani, minthogy a nyugalmunkat vásároljuk meg azzal, hogy beruházunk egy jó szúnyoghálóra!

Hova mehet a mágneses szúnyogháló?

Amikor kimegyünk az udvarra vagy a kertbe, esetleg az utcára (attól függ, hova nyílik az ajtó), akkor oda kell szúnyogháló. Ahol ki tudsz jutni a házból, oda mindenképp tegyél az ajtóra! Ezek közül pedig azokra érdemes méretre gyártott mágneses rovarhálót tenni, ami belső udvarunkra, kertünkre néz. Oda fogunk ugyanis valószínűleg úgy kimenni, ill. onnan bejönni, hogy tele lesz a kezünk. Így már nehezen küzdenénk meg a kilinccsel is. Ugyanilyen például a terasz is, melyre szintén sokszor közlekedünk pl. egy nappaliból nyíló ajtón keresztül.

Ezenkívül azt mondom, hogy ha gyerek van a házban, akkor érdemes minden egyes kifelé nyíló ajtóra mágneses rovarhálót tenni. A gyerekek ugyanis a legkevésbé sem fogják megerőltetni magukat, ha egy szúnyogháló becsukásáról van szó. Erre is érdemes figyelni, amikor eldöntöd, hogy hova tetetsz belőle.

Hova helyezzünk még szúnyoghálót?

Ha rám hallgatsz, akkor minden helyiség legalább egy ablakára kell (nem mágneses, sima keretes). Ezzel tudod ugyanis a legjobban biztosítani a ház átszellőzését. Enélkül lesznek olyan helyiségek, melyeknél lehet, hogy épp azért nem fogod kinyitni az ablakot, mert nincs rajta rovarháló. Ezt a hibát pedig vétek lenne elkövetni, így te se kövesd el!

Hidd el, hogy a fürdőszoba penészedése ellen például ez a legjobb gyógyír. A megfelelő szellőzés. Amit csak így tudsz igazán biztosítani a házad számára.

Fontold meg a fent leírtakat. Ha nincs még szúnyoghálód, mielőbb szerezd be! Igen, akkor is, ha van gyereked, és akkor is, ha nincs. Egyszerűen praktikus, kényelmes, és ha figyelmesen olvastál már az elején is, tudod, hogy mennyi előnye van. Ne akarj azok közé tartozni, akik azért tartják zárva az ablakaikat, mert nincs rovarhálójuk. Abból idővel csak a baj lesz.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz