Fotó: claudiashop.hu

Érvek a vezeték nélküli hajvágógép mellett

A modern vezeték nélküli készülékek módot kínálnak a kényelmesebb, helyszíntől független hajvágásra. A nagyobb fokú szabadság, illetve a kábelektől való függetlenedés segít, hogy kizárólag a feladatra összpontosítsunk.
Nyikes Zoltán 2024. április 3., szerda 14:01
Fotó: claudiashop.hu
A modern vezeték nélküli készülékek módot kínálnak a kényelmesebb, helyszíntől független hajvágásra. A nagyobb fokú szabadság, illetve a kábelektől való függetlenedés segít, hogy kizárólag a feladatra összpontosítsunk.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. április 3., szerda 14:01

Az akkumulátoros gépek a modernkori elvárásokhoz igazodnak, ugyanis garantálják a precíz, pontos vágást, az egyszerű használatot, miközben ergonomikus kialakításúak is, ezáltal kényelmesen alkalmazhatók. Ilyenek például a claudiashop.hu-nál kapható WAHL-MOSER hajvágók.

Vezeték nélküli vagy klasszikus vágógép?

Miért szeretik a férfiak a tökéletesen beállított, rövid hajat? Legfőképp azért, mert nem igényel extra törődést, nem zavar sportolás közben. Hasonlóképpen egyre több nő is a rövidebb frizurák mellett dönt a könnyebb kezelhetőség, illetve a karakteres, egyéni stílus megteremtése érdekében. Bármelyik nemről is van szó, egy vezeték nélküli hajvágógép legjobb társunk lehet, ha olykor otthon szeretnénk kiigazítani a frizurát. 

Az pedig nem is kérdés, hogy profi fodrászként miért elengedhetetlenek az efféle korszerű eszközök. A hagyományossal szemben nem korlátoznak a kábelek munkavégzés közben, nem zavaró a vendég számára sem, hiszen a luxusszalonban egyaránt kell gondolni az ügyfélélményre és a munkafolyamatok körülményeire. A gördülékeny, gyors hajvágáshoz olyan készülékekre lesz szükség, amelyek ergonomikusak, egyszerűen használhatók, bárhol, bármilyen távolságban bevethetők.

Akármilyen technika, vágási irány és szög van tervben, egy akkumulátoros hajvágógéppel mindez zökkenőmentesen megoldható.

Miért előnyösek az akkumulátoros készülékek?

Nagyon sok tévhit kering a vezeték nélküli hajvágógépek kapcsán, máig sokan úgy vélik, hogy bizonyos paramétereket illetően meg kell alkudni, ennél nagyobbat nem is tévedhetnének. A fentebb említett webshopban kiváló minőségű, profi hajvágó eszközök érhetők el, melyek többórás üzemidőt, precíz, pontos vágási eredményeket biztosítanak. 

Remek választás például a Moser 1400 Cordless vagy a Wahl Super TAPER Cordless, melyek esetében egyszerűen beállíthatók a vágásmagasságok, éppen ezért kényelmesen, profi módon alkalmazhatók. Az eredmények pedig magukért beszélnek. Szalonokban és személyes felhasználás céljából is javasoltak, utóbbi esetben akár a teraszon is megejthetjük a hajvágást.

A felhasználóbarát kezelés mellett a legnagyobb előnyük, hogy olyan mértékű szabadságot kínálnak, amelyet egyetlen vezetékes készülék sem képes.

Kifogástalan végeredmény, örömteli hajvágás

A fodrász eszközök és hajvágó készülékek rohamos technológiai fejlődésének hála már nemcsak a tökéletes végeredmény garantált, hanem az örömteli, kényelmes munkavégzés is. Egy olyan iparágban, hogy a vendégek elvárásainak is meg kell felelni, elengedhetetlenek a modern gépek, de ugyanígy otthoni környezetben is nagyon hasznosak. 

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz