Egy sokoldalú csodaeszköz nyomában

Az okosvibrátorok csupán az utóbbi években jelentek meg a piacon, így nem csoda, hogy számos kérdés merül fel velük kapcsolatban. A legtöbben nincsenek tisztában például azzal, mi tesz okossá egy vibrátort, és mi mindenre képes. Az alábbiakban megpróbálunk választ adni a leggyakrabban feltett kérdésekre, és eloszlatni a kétségeket!
Nyikes Zoltán 2022. július 4., hétfő 16:26
Az okosvibrátorok csupán az utóbbi években jelentek meg a piacon, így nem csoda, hogy számos kérdés merül fel velük kapcsolatban. A legtöbben nincsenek tisztában például azzal, mi tesz okossá egy vibrátort, és mi mindenre képes. Az alábbiakban megpróbálunk választ adni a leggyakrabban feltett kérdésekre, és eloszlatni a kétségeket!
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. július 4., hétfő 16:26

Miért okos az okosvibrátor?

Az egyik legalapvetőbb kérdés, ami mindenkiben felmerül, hogy vajon milyen tulajdonságai tesznek okossá egy vibrátort. Az “okosságot” a technológia, amellyel működik, az ergonomikus kialakítás, valamint a hozzá kapcsolódó applikáció adja. Egy ilyen tuti kis eszközt a Vágyaim.hu erotikus eszközök kínálatában is felfedezhetsz. 

A változatos funkciók is magyarázzák az okos jelzőt, azok a módszerek, ahogyan használni lehet egy okosvibrátort. Mind az önkielégítést, mind az előjátékot, mind pedig az aktust változatossá tudja tenni. Az irányítása távvezérlővel vagy akár egyszerűen, hanggal is megoldható, ráadásul érzékeli a test reakcióit, így teljes mértékben személyre szabható. 

A szexuális életre gyakorolt pozitív hatásai

Minden okosvibrátorhoz saját applikáció tartozik, amely minden telefonra letölthető. Megadhatsz például lejátszási listákat, amelyeket végig tudsz hallgatni aktus közben. A zene nem vonja el a fókuszt a szexuális tevékenységről, sokkal inkább segít a ráhangolódásban. 

A zenelista mellett saját vibrációs listát, rezgésmintát is létrehozhatsz, amellyel előre meghatározhatod azt, hogy hogyan működjön az okosvibrátor. Természetesen, ha nem automata kényeztetésre vágysz, akkor saját kezedbe is veheted az irányítást. 

Az eszköz segítségével az intim egészség is támogatható. Ha például az intimtorna kiemelt figyelmet érdemel az életedben, és rendszeresen használsz gésagolyót is, az eszköz segítségével az “edzés” minőségét is ellenőrizheted, illetve az alkalmazás segítségével saját edzéstervet is összeállíthatsz. 

Hatása a párkapcsolatra

Sokan félnek attól, hogy egy okosvibrátor érzéketlenné, idegenné teszi a szexet, és a párok elhidegüléséhez vezet. Hogyha azonban mértékletesen használjátok, közelebb hozhat titeket egymáshoz, még jobban megismerhetitek egymást, és felfedezhetitek, kinek mi esik jól az ágyban. 

Jó szolgálatot tehet a távkapcsolatokban is, hiszen óriási távolságból is irányítható az eszközt, így akár a párodra is bízhatod az irányítást még akkor is, ha nagyon messze van tőled. Nemcsak a vibráció irányítható, egymást hallhatjátok és láthatjátok is akció közben. 

Ennek a tulajdonságoknak köszönhetően az egymástól távol lévő partnerek mellett azok számára is hasznos, akik szeretnének egy kis változatosságot csempészni a kapcsolatukba. Érdemes mindenkinek kipróbálni ezt az innovatív, sokoldalúan használható kis eszközt!

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz