Bor küldése belföldre vagy külföldre - mit kell tudni a részletekről?

A bor egy olyan ajándéktárgy, amelynek mindenki örül. Bármilyen alkalom van, ha már kifogytunk az ötletekből vagy ha nem ismerjük annyira az illetőt, akkor a borral nem nyúlunk mellé. Ráadásul, ha külföldre szeretnénk küldeni, akkor egy hungarikum, pl. egy minőségi tokaji bor mindenkinek boldog pillanatokat fog szerezni.
Nyikes Zoltán 2023. július 11., kedd 17:39
A bor egy olyan ajándéktárgy, amelynek mindenki örül. Bármilyen alkalom van, ha már kifogytunk az ötletekből vagy ha nem ismerjük annyira az illetőt, akkor a borral nem nyúlunk mellé. Ráadásul, ha külföldre szeretnénk küldeni, akkor egy hungarikum, pl. egy minőségi tokaji bor mindenkinek boldog pillanatokat fog szerezni.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. július 11., kedd 17:39

A futárcégek segítenek

Sokan ódzkodnak az alkoholos italok küldésétől, mert attól félnek, hogy biztosan eltörik az üveg, nem érkezik meg egyben a küldemény, de szerencsére ilyentől már nem kell tartani. A Csomagnet.hu weboldalon minden részletet megtalálsz arról, hogy milyen feltételek mellett tudsz küldeni bort külföldre, és természetesen egy másik oldalon a belföldi feladás részletei is kikalkulálhatók. Mindkét esetben elegendő csak beírni néhány adatot és máris láthatod, hogy melyik futárcégnél mennyibe fog kerülni a feladásod. Ugyanis a Csomagnet.hu összesíti az összes futárcég szolgáltatásait és sokszor még akciókkal is találkozhatsz.

Az utóbbi időszakban már sokszor online zajlanak különféle találkozók, értekezletek. Ha szeretnéd ezt a távoli kapcsolatot egy kicsit lazábbá tenni, akkor rázd fel a hangulatot fel 1-2 üveg borral, ráadásul az üvegeket nem kell elcipelned sehová, házhoz jön a segítség.

A borküldés részletei

Még mielőtt rászánod magad, hogy bort küldj barátodnak, ismerősödnek külföldre, mindenképpen tájékozódj az adott országra vonatkozó, alkoholt tartalmazó italok fogadásának szabályozásáról. A magyar borok híresek számos országban, így nem hiába kedveltek az ilyen csomagfeladások, akár kisebb, akár egy nagyobb szállítmányról legyen szó.

A másik nagyon fontos dolog, hogy ügyelj a csomagolásra! Borok küldéséhez egy legalább öt rétegű hullámpapír kartondobozt kell keresned. Ha több üveg bort szeretnél küldeni, akkor el kell választani az egyes üvegeket, újságpapírral, külön kis dobozokkal, vagy a legjobb megoldás a buborékfólia.

A dobozt belülről alaposan ki kell bélelni, hogy az üvegek ne találkozzanak a külső csomagolással, azzal ne érintkezzenek. A palackok nyakánál még pluszban érdemes valamilyen tömítőanyagot elhelyezni, hogy ott se történjen sérülés.

A doboz lezárása

Ez is egy sarkalatos pont, nem csak a csomagolás. Vastag ragasztószalaggal körbe kell ragasztani a dobozt. Mindenhol, még a sarkoknál is. Ezt követően ellenőrizd, hogy nem mozognak-e az üvegek a dobozban és minden rendben van-e. Ha mindez megtörtént, már csak a futárcég kiválasztása következik, ahol ne felejtsd el bejelölni, hogy a doboz törékeny terméket tartalmaz.

A Csomagnet.hu oldalán háztól házig szolgáltatásokat találsz külföldre való küldés esetén is, akár már aznap elviszik a csomagodat. A TNT-vel akár egy nap alatt kézbesítésre is kerül. Az online fuvardíj-fizetési lehetőségek biztonságosak és bankkártyával, banki átutalással is tudod őket rendezni. Nincsenek rejtett költségek, előzetes szerződéskötési kötelezettség, a Csomagnet.hu-n kedvezők a csomagfeladás díjai és a szállítás körülményei.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz