Amit a hajsimító szolgáltatásokról tudni érdemes

Léteznek olyan fodrászati szolgáltatások, amelyeket mindannyian szívesen vennénk igénybe, de néha, amikor nem megfelelően vagyunk informáltak, azok kémiai jellege bizonytalanná tehet bennünket. Ilyen a hajsimító szolgáltatás is, de itt és most eláruljuk, hogy miért nem kell tartani tőle, és hogy miért kihagyhatatlan, ha mindig szép sima, könnyen kezelhető, élhetőbb hajat szeretnél.
Nyikes Zoltán 2022. október 8., szombat 16:20
Léteznek olyan fodrászati szolgáltatások, amelyeket mindannyian szívesen vennénk igénybe, de néha, amikor nem megfelelően vagyunk informáltak, azok kémiai jellege bizonytalanná tehet bennünket. Ilyen a hajsimító szolgáltatás is, de itt és most eláruljuk, hogy miért nem kell tartani tőle, és hogy miért kihagyhatatlan, ha mindig szép sima, könnyen kezelhető, élhetőbb hajat szeretnél.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 8., szombat 16:20

Válaszd fodrászod repertoárjából a hajsimító szolgáltatást

Az interneten látott tökéletesen sima, gyönyörű frizurák nem csupán a megfelelő hajszárítás eredményei, de nem is a filterekéi. Akinek ilyen látványt nyújt a frizurája, annak haját szinte biztos, hogy valamilyen hajsimító kezelésnek vetették alá, aminek pedig egyértelmű következménye a gyönyörű, csodálatos fényű, egészséges és rendezett haj. 

Ha te is ilyen hajat szeretnél, akkor valamelyik hajsimító kezelés lehet számodra az ideális választás, és akár 4 hónapig is élvezheted gyönyörű, megszépült tincseidet. Több fajta simító szolgátlatás is elérhető, az Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy esetében választhatsz klasszikus kezelést vagy az egyik legnagyobb újdonságot a laminálás szolgáltatást.

Hajegyenesítés vagy hajsimítás, melyiket válasszam?

Fontos tisztázni még egy dolgot, hogy rendet tegyünk a fejekben. Óriási különbség van aközött, hogy hajsimító kezelésen veszel részt, és hogyha hajegyenesítést hajtanak végre a frizurádon. Egyáltalán nem ugyanaz a kettő. Tudj róla, hogy többféle típusú hajformaátalakító eljárás és kezelés is létezik.

Mielőtt választanál, mindenképp gondold végig, hogy melyik számodra a megfelelő, hiszen léteznek olyan eljárások, amelyek bizonyos idő elteltével roncsolhatják a hajad szerkezetét. A tartós hajegyenesítés például, mivel megtöri a hajban található diszulfid kötéseket, jelentősen el tudja gyengíteni a hajszerkezetet, ami hosszabb távon biztosan a haj állapotának romlásához vezet. 

Ellenben amennyiben keratin alapú simító kezelést választasz, ezt biztosan elkerülheted. Ezek a kezelések bár csak néhány hónapos tartósságot ígérnek, de ami fantasztikus bennük, hogy nem törik meg ezeket a hajban található formáért felelős kötéseket, hanem csak finoman elmozdítják azokat. Ezzel is képesek biztosítani a látványos simaságot, de inkább ápolják a hajat, mintsem, hogy ártanának neki. A kezelések elhagyásával hajszerkezeted visszatérhet az eredeti állapotába, ha ezt szeretnéd, a kezelt hajrész formája nem köt a végtelenségig.

Hónapokig tartó sima haj

A hajsimító kezelés legnagyobb érdeme, hogy hosszú időre megkímél téged a frizura megzabolázásának terhétől. Hiszen jó pár hónapig élvezheted a végeredményt. Ehhez egy fontos, ajánlott dolgot érdemes elvégezni, otthon a speciális hajsimító termékcsaládhoz tartozó ápoló termékekkel kezelni a hajad, mert ezzel tudod a kezelés hatását tovább fenntartani. Az Alfaparf Milano Lisse Design Kerathin Therapy esetében ezeket könnyen beszerezheted a Hair-Line webshopban. 

Óriási megváltás egy ilyen simító kezelés azoknak, akiknek hajlamos a haja kreppesedni, illetve szöszös hatást kelteni. Nem szükséges minden nap hajvasalással tölteni az idődet, illetve azzal, hogy megfelelően beszárítsd. Felejtsd el a mindennapos küzdelmet és élvezd ki a kezelés előnyeit. Jutalmad pedig a könnyen kezelhető, egészséges haj lesz. 

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz