A nagy meleg hagy rajta nyomot

Belegondoltál már abba, hogy amikor reggel még álomittasan betérsz a sarki boltba, hogy megvásárold a reggeli kávéd, teád vagy gyümölcsleved mellé a kedvenc péksüteményed vagy valamilyen gyümölcsöt, akkor remek technológia segít abban, hogy a beszerzés villámgyors és hibátlan legyen?
Nyikes Zoltán 2023. április 5., szerda 9:31
Belegondoltál már abba, hogy amikor reggel még álomittasan betérsz a sarki boltba, hogy megvásárold a reggeli kávéd, teád vagy gyümölcsleved mellé a kedvenc péksüteményed vagy valamilyen gyümölcsöt, akkor remek technológia segít abban, hogy a beszerzés villámgyors és hibátlan legyen?
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. április 5., szerda 9:31

A modern technológiát alkalmazó kiskereskedelmi berendezéseknek köszönhetően megbízhatóan és pontosan működő rendszerek segítik a folyamatot. Az öntapadós hőpapír például a vásárlók mellett a boltosoknak is kedvező, mert használata gazdaságos és nagyon egyszerű az alkalmazása.

Remek és strapabíró termékek

A Relatív-A Kft. öntapadós hőpapír címkéire mindenki számíthat, akinek egyszerre nagy mennyiségű nyomtatási feladatot kell költséghatékonyan és nagyon gyorsan elvégeznie. Nem csupán abban az esetben lehet erre az igen elterjed technológiára támaszkodni, ha minden címkének ugyanolyannak kell lennie, hanem abban az esetben is remek választás, ha darabonként változó adatokkal kell dolgozni. 

Reggel a kisboltban például a vásárlók egymás után más és más termék kódját égetik bele az öntapadós hőpapír címkékbe, de ugyanez történhet egy friss élelmiszereket csomagoló üzemben is, ahol minden terméknek eltérhet a súlya. Ott is remekül helytállnak az öntapadós hőpapír címkék, mert a megfelelő típusú nyomtatóval felvitt adatok sokkal jobban ellenállnak sokféle mechanikai és kémiai behatásnak.

A mindennapok megbízható informátorai

Az öntapadós hőpapír címkéket speciális thermo nyomtató eszközök segítségével lehet a hasznos információk hordozójává varázsolni. Ezek a nyomtatók a szükséges nyomtatási képet a hőérzékeny réteg melegítése által készítik el, azaz égetik bele a megfelelő méretű címkébe. 

Ha nagyon sok címkét kell egyszerre kinyomtatni, akkor ez a technológia és ez a fajta címke verhetetlen. Mind a termelő vállalatok, mind pedig a kis- és nagykereskedelmi egységek is arra törekednek, hogy a költségeiket optimális szinten tudják tartani. Ehhez pedig egyre gyakrabban választják a megbízható és nem drága öntapadós hőpapír címkéket, amelyeken száraz és normál hőmérsékleti körülmények között egy-három évig is olvasható marad a rájuk nyomtatott kép, illetve információ. Viszont ha közvetlen napsugárzás vagy hőhatás éri az így nyomtatott címkéket, akkor ugyanaz történik, mint a szélvédőn felejtett parkolócédulákkal vagy számlákkal: olvashatatlanok lesznek.

Több méretben is beszerezhető

Az olcsó és megbízható címke ma sokaknál egyet jelent a több méretben is beszerezhető öntapadós hőpapír címkével, mert ezek a termékek igazán olcsók, emellett pedig nagyon egyszerűen kezelhetők is. A nyomtatásukhoz használt eszközökben nem kell a festékszalagot cserélgetni, mert a thermo fej végzi el ezt a munkát. Az eredmény minden esetben tartós lesz, nem kenődik el. Az így elkészített címkék nagyon sok iparágban segítik a folyamatokat hatékonyan és gyorsan elvégezni.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz