A munkahelyi konfliktusok hálójában

A mindennapokban, mind a munkahelyünkön, mind a családi környezetben elkerülhetetlenek a konfliktusok, hiszen az együtt lakó vagy dolgozó, azaz a nap 24 órájából jelentős időt együtt töltő emberek között óhatatlanul előjönnek a nézeteltérések, amikor valamilyen témáról, kérdésről, más két vagy több ember véleménye.
Nyikes Zoltán 2022. október 8., szombat 16:11
A mindennapokban, mind a munkahelyünkön, mind a családi környezetben elkerülhetetlenek a konfliktusok, hiszen az együtt lakó vagy dolgozó, azaz a nap 24 órájából jelentős időt együtt töltő emberek között óhatatlanul előjönnek a nézeteltérések, amikor valamilyen témáról, kérdésről, más két vagy több ember véleménye.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 8., szombat 16:11

Ezeknek elrendezéséhez rendelkezni kell valamilyen szintű tudatos gondolkodással, a másik fél véleményének tiszteletben tartásának képességével és olyan tudással, amely előrelendíti a konfliktusmentes eredményhez, döntéshez jutást.

A Training360 munkahelyi konfliktusok kezelése tréningjével ezekre a kérdésekre mind választ, a problémákra megoldást és hasznos gyakorlati tanácsokat találsz.

Emberi kapcsolataink megerősítése

Mivel az összezördülések mindig jelen lesznek az életünkben, ezért csak úgy tudunk segíteni rajtuk, ha kellőképpen felkészülünk rájuk, és már amikor látjuk és halljuk, hogy kezdődik valami, igyekszünk kedvező álláspontra helyezkedni. Ha külső szemlélőként vagyunk jelen, akkor is el kell tudni dönteni, hogy most itt van-e az ideje a beavatkozásnak, vagy maradjunk a háttérben.

Számtalan kérdéses pontja van egy konfliktusnak, amelynek, ha elsajátítjuk a megfelelő kezelését, akkor képesek leszünk erősíteni saját pozíciónkat, mely által fejlődünk, valamint megóvhatjuk napjainkra már oly sérülékeny emberi kapcsolatainkat.

A kurzus tematikája

A kétnapos tanfolyam magyar és angol nyelven is elérhető. Ajánlott azoknak, akik úgy érzik, hogy keveredtek már olyan konfliktushelyzetbe, amelyet nem sikerült számukra megfelelő módon és eredménnyel zárni és maradt bennük valamilyen rossz érzés. A tanfolyam megismerteti a résztvevőkkel a konfliktusok fajtáit, és azokat a különféle kommunikációs technikákat, amelyek az adott helyzetben hatásosnak bizonyulnak.

Vannak olyan embertípusok, akik egyszerűen nem tudnak nemet mondani. Ez nagyon problémás helyzeteket tud teremteni mind a szakmai, mind a magánéletben. A kurzus segít ennek a kezelésében is, valamint bemutat olyan gyakorlatias módszereket, amelyeket konkrétan lehet alkalmazni a mindennapokban.

Egy jó munkahelyen kevesebb a konfliktus

Mindenkinek más szempontok által válik egy cég a közösség szempontjából jó munkahellyé, de az valószínű, hogy a munkahelyi zűrzavarok nem a billentik át a pozitív oldalra a mérleget. Igaz, hogy időnként nem árt, ha egymásnak ütköznek a különféle nézőpontok, és az sem jó, ha egy munkahely csupa bólogató jánossal van körülvéve, de az biztos, hogy ahol kevesebb a vita, ott jobban és nagyobb biztonságban érzik magukat az emberek, mint egy állandó veszekedésekkel vagy ármányokkal teli munkahelyen.

Az biztos, hogy fontos a munkahelyi kényelem, az elérhető szolgáltatások köre, természetesen a megfelelő fizetés, de a legfontosabbak az emberi kapcsolatok, és azok békés megléte cégen belül is. Ezért rendkívül kifizetődő a Training360 munkahelyi konfliktus tréningje, mivel segíti céged dolgozói jobb hangulatba hozni, ezáltal nagyobb nyereséget generálni.

Címkék: #PR
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz