A győzelemmel debütáló újpesti edző: "Ez nem az én fontos pillanatom volt" – értékelések

A paksiak szakvezetője büszke rá, hogy a Mezőkövesd és a Vidi sem tudott betalálni nekik. Joan Carrillo a második félidei domináns játékra építene, Bódog Tamás pedig egy piros lapot kért számon a játékvezetőn. Edzői értékelések:
Nyikes Zoltán 2020. június 7., vasárnap 11:55
A paksiak szakvezetője büszke rá, hogy a Mezőkövesd és a Vidi sem tudott betalálni nekik. Joan Carrillo a második félidei domináns játékra építene, Bódog Tamás pedig egy piros lapot kért számon a játékvezetőn. Edzői értékelések:
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. június 7., vasárnap 11:55

Mezőkövesd Zsóry FC–Paksi FC 0-2

Kuttor Attila (Kövesd): – Nehéz értékelni egy ilyen mérkőzést, ugyanis megvolt a lehetőségünk arra, hogy győzzünk, de két kontra megpecsételte a sorsunkat. Büszke vagyok a csapatomra, ma is a saját játékunkat játszottuk, de ma semmilyen helyzetből nem tudtunk betalálni. Sajnos most ilyen periódusban vagyunk, azért kell dolgoznunk, hogy ez megforduljon. (www.mezokovesdzsory.hu)

Osztermájer Gábor (Paks): – Hasonló mérkőzést játszottunk, mint a múlt hétvégén, csak most kétszer is bevettük az ellenfelünk kapuját. Rosszul kezdtük az első félidőt, az első tíz percben nem futballoztunk jól, kerestük a távolságokat. Aztán egyre jobban belejöttünk a játékba, jó labdakihozatalaink voltak, többször veszélyeztettünk ígéretes beadásokkal. Végül aztán az első negyvenöt percet is elégedetten zártam. A második játékrész ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. Könyves klasszis teljesítményének köszönhetően kétgólos előnyre tettünk szert. Védekezésben sokat segítettük egymást, minek az eredménye, hogy nem kaptunk gólt. Szélpál ismét kiválóan focizott. Jól mozogtunk együtt, ez nagyszerű dolog. Az, hogy sem a Fehérvár, sem a Mezőkövesd ellen nem kaptunk gólt, az egy edző számára végtelenül pozitív és fontos. A támadójáték sokszor pedig a klasszisokon múlik, ezúton is gratulálok a névnapos Könyves Norbertnek. Jók voltunk a végjátékokban, Hahn is veszélyes volt a kapura. Örülök, hogy a csapat ilyen odaadással játszott, és köszönöm a kollégáimnak és az egész csapatnak ezt a jó játékot. (www.paksifc.hu)

MOL Fehérvár FC–Kisvárda 2-0

Joan Carrillo (Fehérvár):Nagyon fontos győzelmet aratott a csapat egy jó Kisvárda ellen. Az első félidőben sok hibával játszottunk, nem volt könnyű három döntetlen után pályára lépni, ekkor nem ment annyira a játék, de a vezetést sikerült megszerezni. A második félidőben az előny birtokában felszabadultabb, támadóbb focit mutattunk be, sok lehetőségünk volt, és megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak, nagyon kellett az öltözőnek a siker. Azon dolgozunk minden nap, hogy a második játékrészben mutatott domináns játékot hosszabb periódusokban is be tudjuk mutatni, ehhez magabiztos játékosokra van szükség, de ez a győzelmekkel majd jönni fog. Még egyszer gratulálok a csapatnak a teljesítményhez és Nyári Patriknak is, aki a Vidiben először volt kezdő NB I-es találkozón. (molfehervarfc.hu)

Bódog Tamás (Kisvárda): – Gratulálok a Vidinek, megérdemelten nyertek a második félidőben több helyzetük volt. Az első félidőben viszont megmutattuk, mire vagyunk képesek, akkor nekünk volt több lehetőségünk. A gól után viszont csak mentünk az eredmény után, de nem tudok rossz szót mondani a csapatomra, próbálkoztak, mentek előre. Fájó volt az, hogy a második félidő elején talán meg kellett volna kapnunk a lehetőséget arra, hogy eggyel többen legyünk a pályán, úgy gondolom, hogy a magas láb az magas láb, magyarul szólva szétrúgták Jelena Ricsinek a fejét, de ez van. De a helyzetek alapján megérdemelten nyert a Vidi, jó játékosokból áll, sok sikert nekik a folytatáshoz! (molfehervarfc.hu)

Újpest FC–Budapest Honvéd FC 1-0

Predrag Rogan (Újpest): - Mit mondtam a mérkőzés előtti rövid tévéinterjúban? Hogy mi harcolunk az Újpestért, és ez így is történt. Ez valóban egy nagyon fontos pillanat, de nem az én fontos pillantom, hanem elsősorban a játékosoké. Nekik szeretnék gratulálni, de nem csak a játékosoknak, hanem a szakmai stábnak is, akik hozzásegítették őket ehhez a sikerhez. Nagyon szeretnénk megköszönni a szurkolóinknak, hogy itt voltak és buzdítottak bennünket, nagyon nagy szükségünk volt erre a támogatásra ahhoz, hogy ez a győzelem megvalósuljon. Nagyon fontos volt ennek a három pontnak az itthon tartása, de arra is kell gondolnunk, hogy ez már történelem, és koncentrálunk kell a következő mérkőzésre, a következő megmérettetés. Ezért köszönöm szépen a gratulációt, de már előre nézünk! (ujpestfc.hu)

Pisont István (Honvéd): - Az az egyetlen egy momentuma volt az Újpestnek a mérkőzésen, amiből a gólt szerezte. Jól játszottak a játékosaim, fegyelmezettek voltak, csinálták a dolgukat, két-három gólszerzési lehetőségünk is volt. (M4 Sport)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Nikola Serafimov
Nikola Serafimov új szerződést kötött a Fehérvárral, így az északmacedón válogatott védő minden bizonnyal marad a nyár után is a Vidinél. (Nemzeti Sport)
Kisvárda
Lucas
A Fehérvár elleni mérkőzés az utolsó előtti hazai meccse lehetett a Kisvárda 34 éves csapatkapitányának, Lucasnak, aki összesen kilenc év után távozhat az idény végén csapatától. (Nemzeti Sport)
Fehérvár FC
George Dobson
Angliában még mindig azt hiszik, aláírt fehérvári szerződése ellenére megtarthatják a Vidihez tartó George Dobsont.
Tovább az összes átigazoláshoz