Fotó: BBC

Rém kellemetlen: A BBC stúdiójából "olyan hangokat" bömböltettek a Liverpool-meccs előtt - videó

Pornós hangokkal vezették fel a Wolverhampton-Liverpool FA-kupa-mérkőzést az angol BBC stúdiójában.
Póczik Dávid 2023. január 18., szerda 11:51
Fotó: BBC
Pornós hangokkal vezették fel a Wolverhampton-Liverpool FA-kupa-mérkőzést az angol BBC stúdiójában.
Szerző: Póczik Dávid 2023. január 18., szerda 11:51

Kedden este a Liverpool a Wolverhampton otthonába látogatott az FA-kupa legjobb 32 csapata közé jutásáról döntő, megismételt mérkőzésen.

A találkozót megelőzően az angol BBC stúdiójában szokás szerint felvezetőműsorral hangolódtak a mérkőzésre, azonban ezúttal egy kis kiegészítés is színesítette az élő adást, ugyanis jó pár percig egy pornófilm hangjait lehetett hallani. A korábbi válogatott Gary Lineker mindenesetre nem vette túl komolyan a dolgot, és így is kikapcsolt a másik korábbi kiváló játékoshoz, Alan Shearerhez.

A televíziónál később elnézést kértek az eset miatt, vizsgálatot indítottak, majd kiderült, hogy valaki az asztal alsó lapjához ragasztott egy telefont, és ezen keresztül játszotta be a hangokat.

Az összecsapás kapcsán nem ez volt az egyetlen érdekes jelenet, hiszen a stadion röviddel a kezdőrúgás után teljes sötétségbe borult, ám az áramszünet sem tartott sokáig.

Jürgen Klopp együttese végül Harvey Elliott bombagóljával jutott tovább a következő fordulóba.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz