Fotó: twitter.com/PokerStarsLIVE

Neymar magasról tojt Mbappé figyelmeztetésére: Pókerezni és mekizni ment a brazil sztár a BL-vereség után

Nem éppen profi focistához illő módon viselkedett a PSG sztárja a Bayern elleni bukta után.
Nyikes Zoltán 2023. február 16., csütörtök 18:51
Fotó: twitter.com/PokerStarsLIVE
Nem éppen profi focistához illő módon viselkedett a PSG sztárja a Bayern elleni bukta után.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 16., csütörtök 18:51

Rendesen felbosszantotta a Paris Saint-Germain-szurkolókat Neymar, aki nem éppen úgy viselkedett a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-vereséget követően, ahogyan azt a drukkerek elvárták volna egy profi sportolótól.

A keddi találkozó után ugyanis a brazil támadó ahelyett, hogy a csapat szállodájába vonult volna vissza pihenni, inkább a párizsi Hyatt Regency Hotelbe ment, hogy részt vegyen a European Poker Tour versenyén, majd beugrott a McDonald's gyorsétterembe is, hogy csillapítsa éhségét.

A párizsi drukkerek mérgét az sem csillapította, hogy Neymar 2014 óta a PokerStars partnere és a szponzori szerződésének tett eleget ezzel a megjelenéssel.

Az viszont egyértelműen kijelenthető, hogy Kylian Mbappé mérkőzést követő bölcs nyilatkozata süket fülekre talált Neymarnál, hiszen a francia támadó ezt mondta egy interjúban: "a játékosainknak jó egészségnek kell örvendeniük a visszavágóra. Mindenkinek jól kell étkeznie és aludnia. Dolgozni fogunk, hogy kiharcoljuk a továbbjutást" - idézi Mbappét a goal.com.

Olvastad már?
Felnőttfilmet forgattak a stadionban a bajnoki alatt, a klub most feljelentést tett
A francia Nice feljelentést tett a rendőrségen, mert egy január végi bajnoki közben felnőttfilmet forgattak a stadion mosdójában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz