Fotó: pfla.hu

NB I: Colleyt foglyul ejtette egy elefánt, Dubaj és a tenger volt a Puskás-játékosok nagy kedvence a nyáron - fotók

Így nyaraltak a Puskás Akadémia játékosai.
Nyikes Zoltán 2024. június 17., hétfő 15:29
Fotó: pfla.hu
Így nyaraltak a Puskás Akadémia játékosai.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 17., hétfő 15:29

A négyhetes szabadságot követően csapatépítő olaszországi edzőtáborral kezdi meg a felkészülést a Puskás Akadémia, amely klubhonlapja megmutatta, hogyan telt a közel egy hónapos nyári szünet a labdarúgóknál.

A képes beszámolóból kiderül, hogy természetesen a játékosok többsége a családja körében pihente ki a fáradalmakat, Dubaj is szerepelt a célállomások között, valamint a tenger közelsége is népszerű választás volt. Lamin Colley például "megismerkedett egy elefánttal" is.

Olvastad már?
NB I: Az MTK a Slovan és más magyar klubok elől happolta el a szlovák gólkirályt - hivatalos
Csak az utolsó pillanatban maradt le az Eb-ről az a Róbert Polievka, akit most átigazolási díjért szerződtettek a kék-fehérek.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz