Fotó: dailystar.co.uk

Mutajuk a bombázó modellt, aki mindig bugyira vetkőzik a lelátón kedvenc olasz csapata meccsén - fotók

Ha feljut a Bari, még egy sztriptízre is vállalkozik az olasz modell.
Nyikes Zoltán 2023. március 20., hétfő 13:49
Fotó: dailystar.co.uk
Ha feljut a Bari, még egy sztriptízre is vállalkozik az olasz modell.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 20., hétfő 13:49

Tenerifén nyaral, de így sem hagyja magára követőit a Coyote Cutee néven ismert olasz modell, aki a szokásoknak megfelelően onnan is szexi képeket töltött fel magáról a közösségi oldalára.

Az OnlyFansen is megtalálható bombázó korábban úgy hívta fel magára a figyelmet, hogy amikor megjelent kedvenc olasz csapata, a másodosztályú Bari mérkőzésein, akkor rendre letolta a nadrágját és egy szál fehérneműben csodálhatták meg a szurkolók a formás popsiját.

Ugyan sokan talán túl merésznek, sőt egyesek akár ízléstelennek is találják néhány fotóját, a Bari-drukker egyhamar nem fog változtatni stílusán.

– Nőként szabadnak érzem magam ahhoz, hogy megmutassam a testem, amikor és ahogyan akarom. Ez az én döntésem. Tartalmat készítek az OnlyFans, mindent magam csinálok és nem tartom magam pornósztárnak – idézi a Daily Star az eredeti nevét eltitkoló modellt, aki szaftos ígéretet tett arra az esetre, ha a jelenleg a 4. helyen álló Bari feljut a Serie A-ba. – Azt tervezem, hogy ebben az esetben sztriptízelni fogok egyet.


Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz