Fotó: veol.hu/Pesthy Márton

Lánykérés a magyar bajnoki előtt: A kezdőkörben térdelt le a játékos - fotók

Az NB III-as játékos kézilabdázó kedvese igent mondott.
Csakfoci.hu 2023. május 23., kedd 17:32
Fotó: veol.hu/Pesthy Márton
Az NB III-as játékos kézilabdázó kedvese igent mondott.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 23., kedd 17:32

Az NB III-as Balatonfüredi FC labdarúgója, Róth István biztosan nem felejti el a vasárnap délutánt, de igaz ez kedvesére, Bánhelyi Nórára is. A 28 éves füredi játékos ugyanis elhívta a meccsre szerelmét, majd a mit sem sejtő hölgynek a találkozó előtt megkérte a kezét. Igen volt a válasz, ám ezt napokkal korábban még nem lehetett tudni - írja a veol.hu.

Sejteni igen, hiszen István pénteken a Veszprém vármegyei hírportálnak azt nyilatkozta, hogy vasárnap szeretne örömteli pillanatot okozni kedvesének, a hozzátartozóknak.

– Megpróbáltam a legnagyobb titokban szervezni az eseményt – mondta mosolyogva. – Remélem, hogy a sejtésen kívül másra nem derült fény.

Párja, Bánhelyi Nóra is sportoló, ha teheti, kijár a füredi csapat meccseire, továbbá Ajkán, az ottani NB II-es női felnőtt csapatnál kézilabdázik, valamint edzősködik is az utánpótlásban. A találkozót végül a Nagykanizsa 3-2-re megnyerte.


Fotó: veol.hu/Pesthy Márton
Olvastad már?
"Lenyűgöző, igazi istennő": Testhez simuló, szexi ruhában jelent meg az olasz riporternő a BL-elődöntőn - fotók
Eva Gini vitte el a show-t a szurkolók körében a BL-elődöntőn.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Távozó
Távozott a DVSC-től Stefan Loncar. A 28 éves montenegrói középpályás 2023 januárjában érkezett a Lokihoz, az elmúlt másfél évben 48 NB I-es bajnoki mérkőzésen lépett pályára. (dvsc.hu)
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Tovább az összes átigazoláshoz