Kiürültek a poharak: két korábbi PL-sztár vadította meg a darts-vb közönségét - videó

Peter Crouch és Steve Sidwell kedd este megvadította az "Ally Pallyt".
Póczik Dávid 2023. december 20., szerda 13:50
Peter Crouch és Steve Sidwell kedd este megvadította az "Ally Pallyt".
Szerző: Póczik Dávid 2023. december 20., szerda 13:50

Múlt pénteken kezdődött Londonban, az Alexandra Palace-ben a 2024-es PDC-dartsvilágbajnokság, melynek keddi játéknapján a Tottenham, az Aston Villa, a Liverpool és a Burnley korábbi támadója, Peter Crouch is tiszteletét tette a közönség soraiban. Ha már ott járt, az egykori angol válogatott támadó magába szívta a darts-vb hangulatát, és magára vonta a nézők figyelmét, miután lehúzta a poharában lévő italt (valószínűleg sört), majd az üres poharat a fejére tette.

A Chelsea és a Fulham korábbi futballistája, Steve Sidwell is ott volt Crouch mellett, ő szintén követte a példáját, és rövid úton búcsúzott a saját italától - írta a talksport.com.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz