Fotó: dailystar.co.uk

Infantino tiszteletlenségén hőbörög a világ: Pelé nyitott koporsója mellett szelfizett - fotó

A FIFA-elnök viselkedésén mindenki kiakadt.
Nyikes Zoltán 2023. január 3., kedd 17:47
Fotó: dailystar.co.uk
A FIFA-elnök viselkedésén mindenki kiakadt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 3., kedd 17:47

A FIFA-elnök Gianni Infantino tiszteletlen viselkedésétől hangos a nemzetközi sajtó: a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség első embere ugyanis Pelé nyitott koporsójától néhány méterre mosolyogva szelfizett.

A Daily Star azt írja, Infantino előbb maga próbálta meg elkészíteni a fotót több néhány másik férfi jelenlétében, kinyújtotta a karját, de nehezen tudta a megfelelő szögből megcsinálni a képet, ezért egy másik mellette álló gyászoló ragadta meg a telefont és megmutatta az elnöknek, hogyan is kell ezt abszolválni.

Néhány méterre a szelfitől Pelé húgát lehetett látni, amint más gyászolókkal beszélget.

A 82 éves korában csütörtökön elhunyt labdarúgó koporsóját Sao Paulóból szállították az FC Santos stadionjába. Huszonnégy óráig maradt ott a játéktéren, ahol a szurkolók leróhatták tiszteletüket a legendás sportember emléke előtt.

Kedd reggel Santos utcáin haladt a temetési menet, ezután a "Fekete gyöngyszem" végső búcsúztatásán csak a közeli hozzátartozók vehettek részt.

Olvastad már?
A FIFA elnöke Pelé temetésén égette le magát, Messi döntött a jövőjéről - külföldi körkép
A legfontosabb és legérdekesebb keddi hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás.
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz