Fotó: Marc Henshaw/Facebook

Ilyet sem látni minden nap: Kopasz szurkolótársa fejéről szívott fel fehér port a lelátón egy West Ham-drukker - videó

Már 700 ezernél is több ember látta azt a videót, amelyen egy West Ham-szurkoló fehér port szippant fel egy kopasz férfi fejéről.
Póczik Dávid 2023. március 10., péntek 14:23
Fotó: Marc Henshaw/Facebook
Már 700 ezernél is több ember látta azt a videót, amelyen egy West Ham-szurkoló fehér port szippant fel egy kopasz férfi fejéről.
Szerző: Póczik Dávid 2023. március 10., péntek 14:23

Vírusként terjedt el az interneten az a videó, amelyen egy West Ham-szurkoló fehér port szippant fel egy kopasz férfi fejéről, a csapat mérkőzése alatt.

A videót a Facebookon tették közzé és már több mint 736 000 megtekintés van rajta, emellett 3200 lájkot, 1300 megosztást és 1000 kommentet kapott - írja a Your Local Guardian.

A West Ham együttese ugyanakkor kevésbe örült a videó körül kialakult népszerűségnek, ezért a londoni klub felfüggesztette azokat a személyeket, akik érintettek a videóban - számolt be a standard.co.uk. A közlemény szerint a klub felháborítónak tartja az incidenst, amely a stadionban történt.

- Az ilyen esetekkel szemben zéró toleranciát alkalmazunk, ennek megfelelően az elkövetők adatait azonnal továbbítottuk a rendőrségnek, és valamennyi személy bérletét felfüggesztettük, így nem léphetnek be a London Stadionba és nem utazhatnak a klubbal az idegenbeli mérkőzésekre.

Olvastad már?
Az NB II legvagányabb edzője: “Szerencse, hogy alapból nagyképű gyerek vagyok, nem tűnik fel, hogy megint kicsit elszálltam” - interjú
Emlékezetes nyilatkozatáról, az elnökkel való "csatáiról", a játékvezetőkről és sajátos edzői stílusáról beszélgettünk az Ajka vezetőedzőjével, Jeney Gyulával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz