Fotó: Gerard Piqué Instagram

Ez világraszóló lenne: Piqué csapata minden olyan játékos után pénzt kaphat, aki megcsalja a párját

A világ legnagyobb, házasságon kívüli kapcsolatokat kínáló randiszolgáltatása szállna be Gerard Piqué csapatának, az Andorra FC-nek a szponzorálásába.
Csakfoci.hu 2023. március 2., csütörtök 15:55
Fotó: Gerard Piqué Instagram
A világ legnagyobb, házasságon kívüli kapcsolatokat kínáló randiszolgáltatása szállna be Gerard Piqué csapatának, az Andorra FC-nek a szponzorálásába.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 2., csütörtök 15:55

Nem mindennapi ajánlatot kapott Gerard Piqué, a Barcelona télen visszavonult klasszisa, aki a spanyol másodosztályban szereplő Andorra FC tulajdonosaként nemigen távolodott el a futballtól. A korábbi klasszis védőt az Ashley Madison Ügynökség kereste meg, ez a világ legnagyobb olyan társkereső szolgáltatása, amely kifejezetten házas embereket céloz meg, és nekik kínál - házasságon kívüli - kapcsolatokat. A szolgáltatás - amelynek mottója: az élet túl rövid - természetesen amiatt találta meg Piquét, hogy az ex-futballista Shakirával való kapcsolata tönkrement, ezt követően pedig a kolumbiai énekesnő új dalaiban üzenget, míg Piqué ezt felhasználva különböző szerződéseket köt (emlékezetes sztori volt, amikor a “Twingóra cseréltél egy Ferrarit, Casióra pedig egy Rolexet” dalszöveg után a hűtlen férj mindkét céggel megegyezett, és Casio-órában egy Twingóval jelent meg).

Az Ashley Madison legújabb ajánlata még erre is rátesz egy lapáttal. A hírek szerint a cég évenként 1 millió euróval támogatja majd Piqué csapatát, és lesz egy különleges bónusz is a szerződésben: minden olyan játékos után, akinek nem monogám kapcsolatáról szóló sztori jelenik meg a médiában, további 50 ezer eurós bónusz jár majd - tették hozzá, a bónusz részt (elvileg) viccből.

Christoph Kraemer, az Ashley Madison európai ügyvezető igazgatója a Daily Star szerint így kommentálta ajánlatukat.

- Kutatásainkból tudjuk, hogy az Ashley Madison tagjai közül sokan szintén nagy futballrajongók. Úgy tűnik, hogy Piqué úr nem monogám életmódot folytatott, legalábbis erről szólt a világsajtó, valamint Shakira legutóbbi néhány dala. Az FC Andorra szponzorálása ezért összhangban van a márkaértékeinkkel. Hiszünk abban, hogy a nem-monogámiát előítéletek nélkül kell megélni. Éppen ezért meggyőződésünk, hogy ez a szponzoráció kölcsönösen előnyös lenne.

Olvastad már?
Nincs több titok: Piqué az Instagramon leplezte le bájos barátnőjét - fotó
A 23 éves hölgy Clara Chia Marti, PR-hallgató, aki Piqué rendezvényszervező cégénél dolgozott.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz