Fotó: mirror.co.uk

Elképesztő felvétel: Halottaskocsi driftelt a pályán, félbeszakadt a találkozó - videó

A halottaskocsiból közben plakátokat dobáltak ki, amiken két személyre vonatkozó személyes vádak szerepeltek.
Nyikes Zoltán 2023. július 22., szombat 13:39
Fotó: mirror.co.uk
A halottaskocsiból közben plakátokat dobáltak ki, amiken két személyre vonatkozó személyes vádak szerepeltek.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. július 22., szombat 13:39

Káoszba fulladt két alacsonyabb osztályú angol együttes, a Gateshead és a Dunston felkészülési mérkőzése, miután egy halottaskocsi és egy másik autó is áttörte a korlátot a pálya szélén, behajtott a gyepre a találkozó közben és driftelni kezdtek. A szemtanúk szerint ezt követően két álarcos férfi mászott ki a halottaskocsiból, átültek a másik autóba és elhajtottak.

Az elkövetők továbbá a driftelés közben plakátokat dobált ki a halottaskocsiból, ezeken két személyre vonatkozó személyes vádak szerepeltek. A találkozót a játékvezető azonnal beszüntette, a jelentések szerint pedig szerencsére személyi sérülés nem történt - írja a BBC.

- Mindannyian mélyen elszomorodtunk a tegnap este történt események miatt. Szerencsére senki sem sérült meg fizikailag. A klub szeretné jegyzőkönyvbe foglalni, hogy a pályán történt invázió során kiosztott szórólapokon megnevezett személynek már több mint 2 éve semmilyen hivatalos kapcsolata nincs a Dunston UTS FC-vel, illetve a másik személynek sincs kapcsolata a klubunkkal. Hangsúlyozzuk, hogy mi egy családközpontú közösségi klub vagyunk, és elnézést kérünk a szurkolóink és látogatóink, különösen a fiatalabb szurkolók által érzett kellemetlenségekért. A pályánkon és a kerítésen keletkezett károk helyreállításán ugyanolyan keményen fogunk dolgozni, mint eddig, és várakozással tekintünk a következő szezon elé. Mivel a vizsgálat jelenleg is folyamatban van, a klub nem kíván további nyilatkozatokat tenni - adott ki közleményt szombaton a Dunston.

Olvastad már?
F1-lázban a Fradi-játékosok: Hárman is kilátogattak a Magyar Nagydíjra, érdekes részletek derültek ki róluk
Lisztes és Pászka életében először járt F1-es paddockban.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB III
Kun Bertalan
A PSV-t is megjárt korábbi utánpótlás-válogatott szélső, Kun Bertalan a harmadosztályú Veszprémhez szerződött.
NB III
Urbán Flórián
Bejelentették, hogy a BVSC-től távozó Urbán Flórián a harmadosztályú Csornánál lett vezetőedző.
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz