Eladósodtak a fiatal játékos szülei, menekülttáborba költöznek - a futballista nem segíti őket anyagilag

Eladósodtak Youssoufa Moukoko szülei, azonban a játékos nem szeretné támogatni őket.
Csakfoci.hu 2023. július 26., szerda 20:52
Eladósodtak Youssoufa Moukoko szülei, azonban a játékos nem szeretné támogatni őket.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 26., szerda 20:52

Évente 10 millió eurót keres a Borussia Dortmundban Youssoufa Moukoko, a klub saját nevelésű játékosa, azonban a Bild információi szerint a fiatal labdarúgó ennek ellenére sem szeretné támogatni szüleit, akik hamarosan hajléktalanná válhatnak.

A lap forrásai szerint a Moukoko-család bevételének nagy része a fiatal futballista keresetéből származott, azonban miután aláírta az új dortmundi szerződését, nem támogatta tovább a családját, pedig ő volt az egyetlen kereső. A Bild szerint a pénz elvonása miatt egyre feszültebb lett a viszony a családtagok között.

A család korábban vásárolt egy 351 négyzetméteres villát, de az utóbbi időben akadozott a törlesztőrészletek fizetése, és a portál szerint az adósság már elérte a 514 ezer eurót is. Moukoko szüleit kitették az épületből, és a hatóságok nem engedélyezték, hogy bérlőként továbbra is ott éljenek, így július végéig ki kell költözniük. Állítólag már intézkedtek is, hogy Hamburg külvárosában egy menekülttáborban kapjanak lakást.

A Bild megkereste a játékos édesapját, Joseph Moukoko-t, de ő szűkszavúan nyilatkozott:

- A fiunk már nem támogat minket, de rosszat nem mondanék róla. A játékos ügynöke elmondta, hogy Moukoko nem kíván nyilatkozni a témában, mivel ez az egész az ő magánügye.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz