Fotó: carmart.ng

Cristiano Ronaldo elképesztően ritka, 10 millió eurós autóval jelent meg Madridban - videó

Ronaldo hatalmas feltűnést keltett a Bugatti ritka és egyedi modelljével.
Csakfoci.hu 2023. március 31., péntek 16:14
Fotó: carmart.ng
Ronaldo hatalmas feltűnést keltett a Bugatti ritka és egyedi modelljével.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 31., péntek 16:14

Egy Bugatti Centodieciben fotózták le az al-Nasszr portugál szupersztárját, Cristiano Ronaldót. A 38 esztendős futballista Madridban vezette az 1600 lóerős, 10 millió eurót (majdnem 4 milliárd forint) érő járművet.

A Bugatti a 110. születésnapjára készítette az exkluzív autót (a Centodieci 110-et jelent), melyből mindössze tíz darab van az egész világon. Ronaldo óriási feltűnést keltett a járművel, amely mindössze 2,4 másodperc alatt képes elérni a 100 km/órás sebességet. Az autó végsebességét 380 km/órában korlátozták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Registro Español (@hoymatriculado) által megosztott bejegyzés

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz