Az NB I-es focista gyönyörű felesége és hatalmas öröme az egyik legnagyobb brit lapban is téma lett - fotók

Eros és Ajsel Grezda első közös gyermekét várja - erről az egyik közösségi oldalon számoltak be, majd a brit sajtóban is téma lett nagy boldogságuk.
Csakfoci.hu 2023. május 14., vasárnap 16:18
Eros és Ajsel Grezda első közös gyermekét várja - erről az egyik közösségi oldalon számoltak be, majd a brit sajtóban is téma lett nagy boldogságuk.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 14., vasárnap 16:18

A The Sun című brit bulvárlap számolt be a zalaegerszegi Eros Grezda kapcsán, hogy az egykoron "balul elsült" Rangers-igazolás élete legszebb napjait éli Magyarországon.

A Steven Gerrard időszakában Glasgowban mellőzött csatár az év elején házasságkötéssel erősítette meg kapcsolatát párjával, Ajsellel, majd a nászhírt komoly sikerek követték - a futballpályán és azon kívül is.

Grezda klubja, a ZTE a hónap elején története során először hódította el a Magyar Kupát, majd kiderült, hogy a 28 éves albán focista és énekesnő párja első közös gyermeküket várják. Az "Albánia Hangjaként" ismert Ajsel az Instagramon tette közzé a bejelentést a rajongók - és persze a csatár - nagy örömére.

Elbűvölten néz ki, ahogy a játékos a boldogságtól sugárzó feleségével pózol, megcsókolva az arcát, és ahogy a gyönyörű kismama növekvő pocakját kiemeli a fehér ruhája. "Alig várjuk, hogy találkozzunk veled" - írta a boldog anyuka.

A pár a cikk szerint még Isztambulban jött össze, amíg Grezda Törökországban játszott, a másodosztályú Manisa csapatában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz