Az egykori Inter-sztár a világ legdrágább autóját vásárolta meg - fotók

Mauro Icardi új autójából mindössze három van az egész világon.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 6., szerda 14:47
Mauro Icardi új autójából mindössze három van az egész világon.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 6., szerda 14:47

Mauro Icardi megvásárolta a világ legdrágább autóját, az egyik legritkább Rolls-Royce-t. Az exkluzív Rolls-Royce Boat Tail ára körülbelül 25 millió dollár, és mindössze három van belőle az egész világon - írja az autoevolution.com. A 30 éves játékos mellett a milliárdos rapper, Jay-Z és popsztár felesége, Beyoncé is rendelkezik egy ilyen típussal, míg a harmadik példány egy gyöngyiparban dolgozó férfi tulajdonában van.

Az 1813 alkatrészes autót kézzel rakták össze, körülbelül négy év alatt készítették el. A modell napernyővel, plusz ezüst evőeszközökkel és porcelántányérokkal is rendelkezik, melyeket a francia luxuscég, a Christofle gyártott. A pezsgősüvegeket a fedélzeten lévő két hűtőszekrényben lehet hidegen tartani. Az autót a Rolls-Royce 6,75 literes V12-es motorja hajtja, amely 563 lóerőre képes. Mindhárom Boat Tail belseje egyedi gyártású, de tulajdonostól függetlenül a legfinomabb bőrökből és a szokásos Rolls-Royce kényelmi elemekből áll.


Fotó: Rolls Royce

Fotó: Rolls Royce

Fotó: Rolls Royce

Fotó: Rolls Royce

Fotó: Rolls Royce
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz