Fotó: dailystar.co.uk

A "tévedhetetlen" látnok teve megtippelte az Anglia-Irán vb-meccset - mutatjuk, mi a megérzése

Camilla, a teve papírforma végeredményt érez a világbajnokság hétfői nyitómeccsével kapcsolatban.
Nyikes Zoltán 2022. november 21., hétfő 13:32
Fotó: dailystar.co.uk
Camilla, a teve papírforma végeredményt érez a világbajnokság hétfői nyitómeccsével kapcsolatban.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. november 21., hétfő 13:32

Egy látnok teve, aki "soha nem téved", azt jósolta, hogy a Háromoroszlánosok hétfőn legyőzik Iránt a katari világbajnokság B-csoportjában.

Gareth Southgate csapata a Khalifa Nemzetközi Stadionban kezdi meg a tornát, Camilla, a teve pedig habozás nélkül megjósolta Anglia győzelmét. Camilla a Leicestershire-i Melton Mowbray-ből származik, két gazdája az 52 éves ingatlanügynökök, Jenny és Vernon Moore viccelődtek azzal, hogy "soha nem téved".

Vernon a The Sunnak nyilatkozott: - Ez a lehető legjobb előjel Gareth és a fiúk számára. A csoportkörön való túljutás már zsebben van. Megkértük, hogy válasszon a mi és az ellenfelünk zászlója között, amelyeket néhány méterre előtte állítottunk fel, és ő minden alkalommal egyenesen a Szent György-kereszthez vonult - idézi a Daily Star a teve gazdáját.

Olvastad már?
A vb csodái: Szőke bombázók, szexi légiutas-kísérő és Maguire gyönyörű felesége - fotókon a holland és az angol játékosok párjai
Hétfőn két sztárválogatott, Anglia és Hollandia is megkezdi szereplését a katari világbajnokságon, ebből az alkalomból pedig a brit bulvárlap, a The Sun megpróbálta kicsit más megvilágításba helyezni a csapatokat és összeszedte a játékosok legszebb barátnőit, feleségeit – közülük szemezgetett honlapunk is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz