Fotó: n-tv.de

A Bayern sztárja mindenkit sokkolt a Párizsi Divathéten - fotókon a ruhák, amik kiverték a biztosítékot a szurkolóknál

Különleges ruhadarabokban tette tiszteletét Serge Gnabry a Párizsi Divathéten.
Nyikes Zoltán 2023. január 24., kedd 14:13
Fotó: n-tv.de
Különleges ruhadarabokban tette tiszteletét Serge Gnabry a Párizsi Divathéten.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 24., kedd 14:13

Azok után, hogy a Bayern München múlt hét pénteken 1-1-es döntetlent játszott az RB Leipzig otthonában - a lipcseieknél Szoboszlai Dominik gólpasszt adott -, kedden máris újabb fellépése mindkét együttesnek, a bajorok a Kölnt fogadják, míg az RBL a Schalkéhoz látogat.

A Bayern német válogatott támadója, Serge Gnabry azonban nem a szokványos módját választotta a regenerációnak és az újabb mérkőzésre való felkészülésnek, ugyanis a hétvégén a Párizsi Divathéten jelent meg.

A 27 éves játékos a közösségi oldalain meg is mutatta, hogy milyen szettekben tette tiszteletét, tetőtől talpig dizájner márkákban pózolt, mint például a Namacheko és a KidSuper. A nem szokványos viseletek viszont finoman szólva sem nyerték el minden rajongó tetszését, többen is negatív hangnemben szóltak hozzá a poszthoz, illetve azt is felhánytorgatták neki, hogy jobban tenné, ha a futballal foglalkozna.

Gnabry kiruccanása Julian Nagelsmann mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján is szóba került.

– Úgy gondolom, hogy egy játékos azt csinálhat a szabadidejében, amit csak akar. Általában, mint egy normális munkaadó, nem mondhatod meg az alkalmazottaidnak, hogy vasárnap délelőtt 10-kor menjenek templomba, 12-kor ebédeljenek, és 14 órakor szundikáljanak. Fontos, hogy mindenki úgy szervezhesse meg a szabadidejét, hogy boldog legyen. Edzőként bizonyos szabadnapokat igazolnom kell a főnökeimnek, például hogy miért volt most szabad a vasárnapunk, miért nem edzettünk az 1-1-es döntetlen után. Egy ponton az érvelés láncolata elvész, amikor a közösségi csatornák tele vannak különböző fotókkal. Fontos, hogy a helyes válasz a pályán érkezzen. Ha kedden ez így lesz, akkor rendben vagyok, ha nem így lesz, akkor nem lesznek elégedettek velem – idézi a The Sun Nagelsmannt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Serge Gnabry (@sergegnabry) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Serge Gnabry (@sergegnabry) által megosztott bejegyzés

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Fortune Bassey
Cseh sajtóhírek szerint norvég vagy georgiai csapatba kerülhet Fortune Bassey, a Ferencváros 24 éves támadója.
Debreceni VSC
Szécsi Márk
Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC 2025-ig meghosszabbította Szécsi Márk szerződését.
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz