Németh: Mindent tudunk a portugálokról!

Lovrencsics reméli, CR ezúttal sem talál be.
admin 2016. június 21., kedd 14:11
Lovrencsics reméli, CR ezúttal sem talál be.
Szerző: admin 2016. június 21., kedd 14:11

A magyar válogatott támadója, Németh Krisztián a nemzeti együttes sajtótájékoztatóján többek között a csakfoci.hu kérdéseire is válaszolt a  holnapi mérkőzés helyszínéül szolgáló lyoni stadionban.

Felszabadultan játszottunk eddig is, jobb helyzetben vagyunk, mint a portugálok. A rólunk kialakított képet nem akarjuk lerombolni, ugyanilyen koncentráltan szeretnénk játszani. Ugyanúgy készülünk, mint az előző két meccsre, minden utasítást megkaptunk, mindent tudunk róluk. Remélem, a meccs után mindenki boldog lesz. A portugál edzőmmel épp ma beszéltem, viccesen mondta, hogy vegyük kicsit könnyebben, de erről szó sem lehet, mindent megteszünk a győzelemért. Minden meccs után gratulált nekem, sok sikert kívánt. A csapat a legfontosabb, és az, hogy amelyik pozícióban helyet kapok, ott azt hozzam, amit a kapitány vár tőlem, ha ezt góllal tudom megkoronázni, akkor én leszek a legboldogabb. Mindenképp az volt a célunk, hogy továbbjussunk. A magyar szurkolók fantasztikusak voltak, bízunk benne, hogy sportszerűen fognak szurkolni nekünk a folytatásban is.

A támadónkat az Aranycsapatról is kérdezték.

Az Aranycsapattal nyilván nem tudunk vetekedni, ott világsztárok játszottak, de egy jó úton indultunk el. Szeretnénk még sok sikert elérni.

A nemzeti együttes szélsője, Lovrencsics Gergő a következőket mondta.

Az első helyen szeretnénk végezni, ezt már nem akarjuk kiadni a kezünkből. Van egy harmadik arca is a válogatottnak, kettőt már előhoztunk, szeretnénk megmutatni újra, hogy jó csapat a magyar. Nagyon bízunk benne, hogy Ronaldo ellenünk sem talál be. Nem csak rá kell figyelni, az összes támadójuk életveszélyes, megvan az ellenszerünk ellenük. A világ egyik legjobb játékosa ellen pályára lépni még több pluszt ad, hiszen nem mindennap adatik meg, de a többiekről sem szabad megfeledkezni. Akkor is éles mérkőzés lesz, ha már eldől addig, hogy továbbjutottunk. Nem akarunk a harmadik helyen végezni a csoportunkban, van keresnivalónk a portugálok ellen is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz