Vadócz már Uruguayban! Dél-Amerika sztárcsapatába szerződhet – fotó

A csakfoci.hu információi szerint szombaton Montevideóba érkezett Vadócz Krisztián.
Csakfoci Admin 2020. január 4., szombat 19:00
A csakfoci.hu információi szerint szombaton Montevideóba érkezett Vadócz Krisztián.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 4., szombat 19:00

Honlapunk korábban beszámolt arról, hogy Vadócz Krisztián személyében napokon belül 42-szeres magyar válogatott középpályással bővülhet az uruguayi élvonalbeli sztárcsapat, a Penarol.

A csakfoci.hu információi szerint szombaton megérkezett Montevideóba Vadócz Krisztián, akit a klub mellett a média képviselői és a klub szurkolói is várták a reptéren.

A játékost képviselő CMG menedzseriroda megerősítette az értesüléseinket, hogy Vadócz valóban Montevideóban tartózkodik, jelenleg is tárgyalnak egy ottani klubbal, azonban többet egyelőre nem mondhatnak.


Fotó: www.padreydecano.com

Vadócz tavaly 13 évnyi légióskodás után igazolt haza a Honvédhoz, majd a nyár végén visszatért a hongkongi Kitchee-hez, ahonnan idén augusztus végén távozott és az idei őszi szezont már a kispestieknél töltötte, ahol összesen 11 tétmeccsen lépett pályára. Pályafutása során Franciaországban, Skóciában, Hollandiában, Spanyolországban, Dániában, Indiában, Svájcban, Ausztráliában és Hongkongban is megfordult.

A Penarol legutóbb 2018-ban lett bajnok az uruguayi első osztályban, melyet fennállása során összesen 52-szer nyert meg. Emellett az Interkontinentális-kupát háromszor, a Libertadores-kupát ötször hódította el, valamint 2009-ben a Nemzetközi Labdarúgás-történeti és -statisztikai Szövetség az évszázad dél-amerikai klubjának választotta meg.

Olvastad már?
Az évszázad klubjába igazolhat a 42-szeres magyar válogatott játékos
Honlapunk úgy értesült, hogy Vadócz Krisztián napokon belül aláírhat az uruguayi Penarolhoz, amelyet 2009-ben az évszázad dél-amerikai klubjának választottak meg.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Tovább az összes átigazoláshoz