Az NB I élcsapata a Liverpoolt is megjárt legenda együttesével mérkőzik meg

Az NB I-ben második helyen álló Mezőkövesd a kéthetes válogatott szünet alatt Kamerun U23-as csapatával játszik felkészülési mérkőzést.
Csakfoci Admin 2019. október 8., kedd 9:13
Az NB I-ben második helyen álló Mezőkövesd a kéthetes válogatott szünet alatt Kamerun U23-as csapatával játszik felkészülési mérkőzést.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. október 8., kedd 9:13

Nem akármilyen hírről számolt be hétfő este az idei NB I-es szezont parádésan kezdő Mezőkövesd klubhonlapja.

A matyóföldiek tájékoztatása szerint a következő két hét során Mezőkövesden készül Kamerun U23-as nemzeti csapata, melynek a szakmai munkájukat Rigobert Song Bahang koordinálja, aki az országuk egyik legelismertebb legendája. Pályafutása során összesen 137 alkalommal viselte hazája címeres mezét, ezzel egyedülálló rekorder az afrikai ország életében. Klubszinten több európai nívós együttesben is játszott: Metz, Liverpool, West Ham United, FC Köln, RC Lens, Galatasaray, Trabzonspor. A francia Metz csapatában együtt futballozott a Mezőkövesd Zsóry FC asszisztensedzőjével, Tóth Mihállyal.

Mivel a válogatott szünet miatt a magyar élvonalban nincs forduló a hétvégén, így az itt tartózkodásuk csúcspontja egy edzőmérkőzés lesz a sárga-kékek első csapatával.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz