Gyász: Meggyilkolták a korábbi NB I-es játékost - motorosok lőtték le

Két motors halálos lövéseket adott le Kelvin Maynardra Amszterdamban. A Kecskemét korábbi NB I-es játékosa mindössze 32 éves volt.
Dudás Gábor 2019. szeptember 19., csütörtök 11:30
Két motors halálos lövéseket adott le Kelvin Maynardra Amszterdamban. A Kecskemét korábbi NB I-es játékosa mindössze 32 éves volt.
Szerző: Dudás Gábor 2019. szeptember 19., csütörtök 11:30

A holland rendőrség jelentése szerint Kelvin Maynardot Amszterdam Langbroekdreef nevet viselő városrészében támadták meg, két motoros adott le lövéseket az épp autójával közlekedő játékosra. Bár a védő megpróbált elmenekülni támadói elő, egy tűzoltóállomás épületének csapódott járműjével. Életét már nem tudták megmenteni, belehalt a lövésekbe - írja a Telegraaf című holland lap.

Az amszterdami hatóságok megerősíteték, hogy a 32 éves futballista volt a támadás áldozata, és egyben bejelentették, hogy nagy erőkkel zajlik a nyomozás az ügyben.

Maynard a 2011/2012-es idényben, összesen 8 mérkőzésen szerepelt az NB I-ben, a Kecskemét játékosaként. Bár gólt nem szerzett, a hátvéd pályára lépése mellett mindössze egyszer kapott ki a KTE (Újpesten), egyébként ötször győzött vele két döntetlen mellett akkori csapata.

Az 1987-ben, Suriname-ban született holland labdarúgó pályafutása során hazáján kívül Portugáliában, Magyarországon, Belgiumban és Angliában is futballozott.

Nyugodjék békében.

Losonczy László, a KTE akkori klubigazgatója és Kelvin Maynard a szerződés aláírásakor

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz