Újpesten megerősítették: Traoré eladásáról tárgyalnak – csatárt még igazolnának a lilák

Megnyugtató módon eladná az Újpest az eltűnt, de állítólag a Kolozsvárral egyeztető támadót, miközben a jogi lépéseket is megtették.
Privacsek András 2019. július 25., csütörtök 13:43
Megnyugtató módon eladná az Újpest az eltűnt, de állítólag a Kolozsvárral egyeztető támadót, miközben a jogi lépéseket is megtették.
Szerző: Privacsek András 2019. július 25., csütörtök 13:43

"Megnyugtató módon" zárná le az Újpest Lacina Traoré ügyét Víg Péter másodedző elmondása szerint. Mint a tréner a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján fogalmazott, ez ugyan vezető szinten dől majd el, de úgy tudja, jó úton járnak afelé, hogy pontot tegyenek az ügy végére. A lila-fehér utánpótlás operatív igazgatója hozzátette: Koszta Márk mellett szeretnének még csatárt igazolni, meg is vannak a kiszemeltjeik.

- A klub a szükséges jogi lépéseket megtette az ügyben, ez nem egy egyedi eset. Zajlanak a tárgyalások – mondta a Traoré-ügy kapcsán Berta Csaba ügyvezető. A csakfoci.hu korábban beszámolt arról, hogy a kolozsvári CFR merült fel Traoré új csapataként, és a román bajnok ki is vásárolná szerződéséből az elefántcsontparti csatárt.

- Valóban van olyan klub, amellyel tárgyalunk, de amíg nincs megegyezés, csapatnevet nem említenék. Nyilván számunkra és mindenki számára az lenne a megnyugtató, ha „klasszikus” módon távozna a játékos, és nem kellene jogi procedúrákba belefolynunk – nyilatkozta honlapunk kérdésére válaszolva a klubvezető.

DUDÁS GÁBOR

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz