Már szabad a keresett NB I-es légiós, akit a Fradival is hírbe hoztak

A Haladás kiesésével - sajtóhírek szerint - szabadon igazolhatóvá vált az a bolgár Galin Ivanov, aki tavaszi produkciójával az NB I-ben is felhívta magára a figyelmet. Sarokkal adott gólpasszt az utolsó szombathelyi meccsén.
Dudás Gábor 2019. május 20., hétfő 8:54
A Haladás kiesésével - sajtóhírek szerint - szabadon igazolhatóvá vált az a bolgár Galin Ivanov, aki tavaszi produkciójával az NB I-ben is felhívta magára a figyelmet. Sarokkal adott gólpasszt az utolsó szombathelyi meccsén.
Szerző: Dudás Gábor 2019. május 20., hétfő 8:54

Sarokkal adott gólpasszt utolsó meccsén, a MOL Vidi ellen, majd elbúcsúzott a klubtól és a szurkolóktól az a bolgár Galin Ivanov, aki a télen érkezett a Haladás csapatához és 13 meccsen 2 góllal, valamint 3 assziszttal járult hozzá a szombathelyiek szép, de szomorúan véget ért tavaszi meneteléséhez.

A glas.bg cikke szerint a 31 éves támadó középpályás az idény vége, a kiesés és a szerződésében erre vonatkozó kitétel miatt máris szabadon igazolhatóvá vált, azaz tárgyalóasztalhoz ülhet kérőivel.

A korábbi sajtóhírek szerint a válogatott futballista tavaszi produkciójával a Ferencváros és a Puskás Akadémia figyelmét is felkeltette, a lehetséges kérőknek pedig e szerint átigazolási díjat nem is kellene fizetniük a légiósért.

Ivanov pályafutása során a hazájában a Levszki Szófiában, a Beroe Sztara Zagorában, a Liteksz Lovecsben, a Burgaszban, a Szlavia Szófiában, Németországban az Arminia Bielefeldben, Kazahsztánban a Lankaranban, Törökországban a Samsunsporban játszott. Legutóbb a Szlavia Szófia játékosa volt, a fővárosiakkal a 2017-18-as idényben Bolgár Kupát nyert – tavaly ősszel 25 bajnokin nyolc gólt szerzett. Összesen 172 bolgár első osztályú mérkőzésen 36 gólig jutott. Az Európa Ligában négy meccsen három gól a mérlege.

Ivanov pazar gólpassza 1:27-től:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz