Tragédia: Megölték Németh Krisztián csapattársát Brazíliában

Ki akarták rabolni, majd fejbe lőtték az al-Gharafa játékosát, Johnson Kendrick Costát, aki nem élte túl a támadást.
Budai László 2017. július 7., péntek 20:37
Ki akarták rabolni, majd fejbe lőtték az al-Gharafa játékosát, Johnson Kendrick Costát, aki nem élte túl a támadást.
Szerző: Budai László 2017. július 7., péntek 20:37

Fejbe lőtték Brazíliában a katari al-Gharafa brazil játékosát, Németh Krisztián csapattársát, Johnson Kendrick Costát – számolt be a tragikus hírről a spanyol Marca és több brazil lap is.

Rablótámadás áldozata lett

A játékost egy motoros próbálta meg kirabolni Sao Paulo államban, Guarujában, Costa el akarta kerülni a támadást, a rabló azonban fejbelőtte a mindössze 25 éves futballistát. Az A Tribuna brazil oldal szerint a játékos aranyláncát követelték, ám ő nem adta azt oda.

A labdarúgót azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. A támadással kapcsolatban legalább egy embert gyanúsítanak, azonban a szintén brazil Globo úgy tudja, egyelőre senkit nem tartóztattak le.

Costa nyaralását töltötte hazájában, szombaton kellett volna visszatérnie az al-Gharafához.

A hírről a játékos klubja is beszámolt a hivatalos Twitter-oldalán.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Távozik az edző
A ciprusi élvonalbeli Anortoszisz a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy év után távozik Nagy Zoltán kapusedző, aki még játékosként is lehúzott négy szezont a klubnál.
Ferencváros
Két támadóról is írnak
Továbbra is tart az alkufolyamat a Crvena Zvezdával Pesic ügyében, míg Koszovóban arról írnak, hogy a bajnokság gólkirályát szemelte ki a Fradi.
DVSC
Marko Milosevic
Egy évvel meghosszabbította Marko Milosevic szerződését a DVSC - írja a Loki hivatalos oldala. A kapus tavasszal érkezett a Lokihoz, 5 bajnoki találkozón védett.
Tovább az összes átigazoláshoz